Τέλος το «ΕΔΩ»: Η Ντορέττα έβαλε τα κλάματα και ο Μηλιόγλου συγκίνησε με τα λόγια του!

Δείτε το βίντεο

Aπό χθες η Ντορέττα Παπαδημητρίου ανακοίνωσε ότι η εκπομπή «ΕΔΩ» ρίχνει αυλαία από το πρόγραμμα του ΣΚΑΪ.

Όπως ενημέρωσε η παρουσιάστρια ήταν κατ’ αυτόν τον τρόπο σχεδιασμένος ο προγραμματισμός του σταθμού και το τέλος της εκπομπής ήταν κανονισμένο.

Σήμερα όμως στο φινάλε της εκπομπής η Ντορέττα Παπαδημητρίου, ο Δημήτρης Μηλιόγλου αλλά και ο Κωνσταντίνος Βασάλος που βρισκόταν στο πάνελ εξ αρχής είπαν το δικό τους αντίο on air.

«Δεν θα κλάψουμε», είπε αρχικά η Ντορέττα Παπαδημητρίου και στη συνέχεια ευχαρίστησε τον κόσμο για την στήριξή του. Στη συνέχεια είπε «ευχαριστώ» στο Δημήτρη Μηλιόγλου, τον Κωνσταντίνο Βασάλο και στη συνέχεια τον αρχισυντάκτη Παύλο Σταματόπουλο, τους δημοσιογράφους και όλους όσοι ήταν πίσω από τις κάμερες.

Ο Δημήτρης Μηλιόγλου από την άλλη είπε: «Σε προσωπικό επίπεδο θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους σας γιατί ήρθε σε μία στιγμή που ήμουν στα τάρταρα. Ήρθε και είμαι καλά τώρα και ευγνώμων για τους φίλους που έχω κάνει και θα είμαστε στα ίδια γραφεία».

«Εμείς χωρίζουμε με το Δημήτρη μόνο σαν εκπομπή. Θα τον βλέπουμε εδώ τριγύρω… Συμφωνώ με αυτό που είπε, ότι βγήκε σαν φυσική συνέχεια της σύσκεψης. Εγώ ευχαριστώ που επιλέξατε σαν άσχετο να έρθω δίπλα σας. Πέρασα πάρα πολύ ωραία… Μπορεί να μην ήταν κάτι που μου ταιριάζει το gossip, όμως προσαρμόστηκα», είπε ο Κωνσταντίνος Βασάλος.

Στη συνέχεια όμως όταν έπαιξε το τραγούδι «What a feeling», η Ντορέττα δεν κρατήθηκε και έβαλε τα κλάματα. «Τι μου βάζεις αυτό το τραγούδι Χριστιανέ μου;», είπε στο μουσικό επιμελητή…

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top