Η Μαριάντα Πιερίδη μπαίνει (μαζί με την Σπυροπούλου) στο Survivor;

Τι λέει το ρεπορτάζ του star.gr

Η Μαριάντα Πιερίδη στο Survivor;

«Σήμερα σας έχω μία μεγάλη έκπληξη. Παρακαλώ να περάσουν οι δύο νέες παίκτριες». Αυτό ανακοινώνει στο trailer του επεισοδίου της Τετάρτης ο Σάκης Τανιμανίδης σε «Διάσημους» και «Μαχητές» και το μόνο που βλέπουμε είναι μια πλάτη με ξανθιά μπούκλα…

Την ώρα που οι Survivors του δεύτερου κύκλου έχουν ήδη δεχθεί στις ομάδες τους τις δύο κοπέλες, εμείς ακόμα απορούμε ποια είναι η δεύτερη.

Και αυτό είναι πιο «καυτό» θέμα από τον εξίσου σημαντικό αγώνα επάθλου, που θα προβληθεί, αλλά τι να κάνουμε; Με τέτοιες αφίξεις, επισκιάζεται χωρίς δεύτερη σκέψη!

Για την ώρα το μόνο που είναι γνωστό και επιβεβαιώνεται και από την… μπούκλα του trailer είναι ότι η μία είναι η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου – άλλωστε τις τελευταίες ημέρες έχουμε ζήσει μέσω των social media, τόσο τις προπονήσεις για να μπορεί να τα δώσει όλα, όσο και την επιβίβασή της στο αεροπλάνο και το «έσω έτοιμη» που δηλώνει για να ζήσει το δικό της Survivor.

Και τα ονόματα για την δεύτερη αρχίζουν να κυκλοφορούν με κάποιους να λένε ότι αυτή δεν είναι άλλη από την Μαριάντα Πιερίδη. Για πολλούς έχει βάση, μιας και η τραγουδίστρια ήταν ανέκαθεν λάτρης της γυμναστικής, το κορμί της είναι… φέτες και θα ταιριάξει αρμονικά μέσα στα υπόλοιπα six pack που κυκλοφορούν στον Άγιο Δομίνικο.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του star.gr, ο ΣΚΑΙ δεν επιβεβαιώνει το όνομα αυτό – ούτε βέβαια το διαψεύδει.

Από την άλλη, πρέπει να υπενθυμίσουμε ότι το όνομά της έχει ακουστεί ξανά στο παρελθόν, αλλά ήταν μόνο φήμες.

Σε αυτό να προσθέσουμε και ότι οι πηγές μας λένε ότι «λογικά οι δύο νέες παίκτριες θα χωριστούν στις ομάδες, προκειμένου να υπάρχουν ισορροπία στον αριθμό των παικτών». Κάτι τέτοιο «καταρρίπτει» το σενάριο της Μαριάντας, που (θεωρητικά και με βάση ακόμα και την κοινή λογική) εντάσσεται (με βάση την ιδιότητα και τη 'δημοφιλία' της) στην ομάδα των «Διασήμων», όπου εννοείται ότι θα μπει και η Κωνσταντίνα.

Άρα;

Βέβαια, να σημειώσουμε ότι προσπαθήσαμε να επικοινωνήσουμε με την τραγουδίστρια, αλλά το μήνυμα που λάβαμε ήταν πως… «Ο αριθμός που καλέσατε δεν είναι διαθέσιμος». Άρα κλειστό. Κάτι που επιβεβαιώνεται και από το πότε έχει να χρησιμοποιήσει εφαρμογές (viber, whatsapp) στο τηλέφωνό της, που δείχνει μια αποχή από τη συσκευή της - όπως φαίνεται στις κάτωθι φωτογραφίες.

Αυτό μας γυρίζει στο σημείο μηδέν του ρεπορτάζ. Αλλά για ό,τι νεότερο, θα σας ενημερώσουμε!

 

της Κάσσι Φιλιππιτζή

 

 

 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top