Η Ελλάδα στην καρδιά μας: Επισκεπτόμαστε την έκθεση "ΕΞΠΟΤΡΟΦ" και δοκιμάζουμε τυριά με... ινδική κάνναβη!

Δείτε την εκπομπή και διεκδικήστε 10 διπλές προσκλήσεις για την έκθεση τροφίμων και ποτών "ΕΞΠΟΤΡΟΦ"

Κάθε Τρίτη στις 22:30, o Mπάμπης Πετράκης με τους καλεσμένους του φέρνουν την Ελλάδα πιο κοντά στους απόδημους Έλληνες αλλά και τον ελληνισμό του εξωτερικού πιο κοντά στην Ελλάδα. Γιατί, όσα χιλιόμετρα κι αν μας χωρίζουν, έχουμε ένα κοινό στοιχείο... την Ελλάδα στην καρδιά μας!

Αυτή την εβδομάδα έχουμε στην παρέα μας την πρέσβειρα Ελλήνων σχεδιαστών, δημοσιογράφο, fashion blogger και παρουσιάστρια Βίκυ Μπουζούνη, η οποία μας λέει τα πάντα για την έκθεση γάμου και βάπτισης "Νew Life", που πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία στο M.E.C. Παιανίας, αλλά και την έκθεση "Femmina, Athens Fashion Trade Show" ,που την περιμένουμε πώς και πώς τις επόμενες ημέρες!

Μαζί μας και η υπεύθυνη επικοινωνίας της έκθεσης τροφίμων και ποτών "ΕΞΠΟΤΡΟΦ" Βάλια Τζε, η οποία μας καλεί να δοκιμάσουμε όλη την ελληνική γαστρονομία και μοιράζει 10 διπλές προσκλήσεις στους τηλεθεατές της εκπομπής!

Τηλεφωνικά, φιλοξενούμε την επικεφαλής του Ελληνικού Κύκλου Βιβλιόφιλων Λονδίνου Γιώτα Νάκου, η οποία μας ενημερώνει αναλυτικά για την πρώτη ελληνική δανειστική βιβλιοθήκη στο Λονδίνο.

Πλούσια εκπομπή, με τον ελληνικό πολιτισμό και την ελληνική παράδοση να πρωταγωνιστούν αλλά και με προσκλήσεις που μας φέρνουν πιο κοντά στις ελληνικές γεύσεις!

Για να πάρετε μέρος στο διαγωνισμό, κάντε like στη σελίδα μας στο facebook Star.gr/webtv και κοινοποιήστε δημόσια τη σχετική δημοσίευση. Ο διαγωνισμός λήγει στις 25/01/2018 και ώρα 23:00 και οι νικητές θα λάβουν μήνυμα στο inbox μέχρι τις 23:59 την ίδια ημέρα.

Παρακολουθήστε εδώ ολόκληρη την εκπομπή και ελάτε να γίνουμε μία μεγάλη παρέα και να... γευτούμε μαζί τις νοστιμιές της Ελλάδας!

Για να παραμένετε ενημερωμένοι όλη την εβδομάδα, παρακολουθήστε όλες τις εκπομπές του Star Web TV στο www.star.gr/webtv  και ακολουθήστε μας στα social media:

Facebook: Star.gr/webtv
Instagram: starwebtv

 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top