Μπίζμπας-Θεοδωρίδης: Τι είπαν μετά την αποχώρησή τους από το MasterChef!

Έφτασαν στην τελική 22άδα, αλλά δεν τα κατάφεραν

Το πρωί της Δευτέρας, καλεσμένοι στην εκπομπή «Στη Φωλιά των Κου Κου» ήταν δύο παίκτες από το MasterChef, οι οποίοι έφτασαν στην τελική 22άδα αλλά τελικά δεν τα κατάφεραν και αποχώρησαν.

Όπως ανέφερε και ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος: «Κάθε διαγωνισμός έχει νικητές και χαμένους».

Για αυτή τους την εμπειρία,  αλλά και για το τι θα κάνουν μετά τη συμμετοχή τους στον διαγωνισμό μαγειρικής μίλησαν ο Κώστας Μπίζμπας και ο Κωνσταντίνος Θεοδωρίδης, στην εκπομπή «Στη φωλιά των Κου Κου»!

Πρώτος το λόγο πήρε ο Κώστας Μπίζμπας, ο οποίος αναφέρθηκε στους κριτές λέγοντας: «Οι κριτές είναι πάρα πολύ αυστηροί, αλλά ήδη ξέρουν πολλά πράγματα, όλοι οι διαγωνιζόμενοι θέλαμε να μάθουμε πολλά από εκείνους… Να περνάμε διαδικασίες και να μαθαίναμε όλα όσα γνωρίζουν».

Λίγα λεπτά αργότερα για τη δική του εμπειρία στο MasterChef μίλησε και Κωνσταντίνος Θεοδωρίδης, ο οποίος είναι δικηγόρος και αποφάσισε να ακολουθήσει το όνειρό του…την μαγειρική.

«Τα καρπούζια παραμένουν δύο. Αυτή τη στιγμή παραμένω ενεργός δικηγόρος και παράλληλα συνεχίζω τις σπουδές μου στον κόσμο της μαγειρικής. Η μαγειρική για εμένα είναι μια μεγάλη αγάπη και μέσα στο MasterChef έγινε ακόμα μεγαλύτερη».

Σε ότι αφορά την αποχώρησή του από τον διαγωνισμό μαγειρικής δήλωσε: «Είναι ένα ανάμεικτο συναίσθημα απογοήτευσης και χαράς γιατί το MasterChef είναι μια εμπειρία που θα κουβαλάω για μια ζωή. Αυτό είναι μια χαρά. Από την άλλη πλευρά, νιώθω απογοήτευση γιατι έκανα μια αστοχία που με οδήγησε στην έξοδο από το παιχνίδι».

Ο Κώστας Μπίζμπας μιλώντας για την αποχώρησή του είπε: «Είχα πάρα πολλά να δώσω και αυτό θα φανεί και στην πορεία γιατί είναι κάτι που θα κυνηγήσω. Μέσα από  MasterChef είδα που φτάνουν τα όριά μου και τώρα μετά από αυτό θα προσπαθήσω να τα ξεπεράσω και να πάω παρακάτω».

Δείτε το σχετικό απόσπασμα…

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top