Τον έδιωξαν από το Master Chef πριν ακόμα διαγωνιστεί

Το λάθος που του στοίχισε τη συμμετοχή του στον διαγωνισμό

Οι κανόνες του Master Chef είναι αυστηροί και δεν χωρά κανένα περιθώριο για να παραβιαστούν. Αυτό το κατάλαβε με σκληρό τρόπο κι ένας από τους συμμετέχοντες στον διαγωνισμό, ο οποίος αποβλήθηκε πριν καν παρουσιάσει το πιάτο του στους τρεις κριτές.

«Ενημερωθήκαμε από τον σεφ της παραγωγής ότι ήρθαν κάποια πράγματα έτοιμα, προετοιμασμένα απ’ έξω. Ψιλοκόμματα, φιλεταρισμένα μπαρμπούνια, ψάρια και τα λοιπά. Αυτό σας είπαμε ότι απαγορεύεται ρητώς, είναι οι κανονισμοί τέτοιοι. Γι’ αυτόν τον λόγο δεν θα μπορέσουμε να σε δεχτούμε μέσα. Είναι θέμα κανονισμών και ισορροπίας. Οπότε θα πρέπει να σβήσεις τα μάτια, να σταματήσεις να μαγειρεύεις και κάπου εδώ το MasterChef για σένα τελειώνει», του είπε με αυστηρότητα ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος.

Μάλιστα αμέσως πήρε το λόγο και ο Σωτήρης Κοντιζάς, ο οποίος πρόσθεσε:

«Να καταλάβετε ότι οι κανόνες, είναι κανόνες και πρέπει να τους τηρούμε και αυτό είναι θέμα δικαιοσύνης για όλα τα παιδιά που έχουν έρθει να μαγειρέψουν και να προσπαθήσουν να περάσουν στην επόμενη φάση. Κατανοητό»;

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top