«Έφυγε» από τη ζωή ο δημοσιογράφος Θεόδωρος Μιχόπουλος

Άφησε την τελευταία του πνοή χθες το βράδυ από ανακοπή καρδιάς - Πρώτη ανάρτηση: 09:57

Την τελευταία του πνοή άφησε το βράδυ του Σαββάτου ο δημοσιογράφος και πρώην στενός συνεργάτης του πρωθυπουργού Θεόδωρος Μιχόπουλος.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες ο θάνατός του οφείλεται σε ανακοπή καρδιάς. 

Ήταν στενός συνεργάτης του υπουργού Οικονομικών Ευκλείδη Τσακαλώτου, ενώ μέχρι πρόσφατα ήταν ο υπεύθυνος του γραφείου Τύπου του πρωθυπουργού στο Μέγαρο Μαξίμου.

Εργάστηκε επί πολλά χρόνια στην ιδιωτική τηλεόραση και την ΕΡΤ.

Μετά την είδηση για το χαμό του το Μέγαρο Μαξίμου εξέδωσε την εξής ανακοίνωση:

"Πέθανε  τα ξημερώματα ο Θοδωρής Μιχόπουλος, στενός συνεργάτης του Αλέξη Τσίπρα και πρώην διευθυντής του γραφείου Τύπου του Πρωθυπουργού.

Ο Θοδωρής Μιχόπουλος ήταν αφοσιωμένος αριστερός, σπάνιος δημοσιογράφος και υπέροχος άνθρωπος".

ΝΔ: «Υπήρξε συνεπής στις ιδέες του για τις οποίες αγωνίστηκε μέχρι τέλους»

Τα συλλυπητήρια για την απώλεια του Θόδωρου Μιχόπουλου εκφράζει με ανακοίνωσή του το γραφείου Τύπου της Νέας Δημοκρατίας. «Ο Θοδωρής Μιχόπουλος στη μακρά και διακριτή πορεία του στη δημοσιογραφία υπήρξε μαχητικός και κυρίως συνεπής στις ιδέες του για τις οποίες αγωνίστηκε μέχρι τέλους. Στην οικογένειά του και στο κόμμα του εκφράζουμε τα θερμά συλλυπητήριά μας» τονίζεται στην σχετική ανακοίνωση.

Συγκλονισμένος ο πολιτικός κόσμος από το χαμό του

Ο υπουργός Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών και Ενημέρωσης Νίκος Παππάς, έγραψέ στο Twitter για τον γνωστό δημοσιογράφο:

«Αντίο φίλε Θόδωρε, ήσουν πολύτιμος».

 

 

Τα συλλυπητήριά της στην οικογένεια και στους φίλους του Θοδωρή Μιχόπουλου εξέφρασε μέσω Twitter και η Ντόρα Μπακογιάννη.

 

Βούτσης: «Ο Θοδωρής ήταν παράδειγμα προς νεότερους δημοσιογράφους»

Τη θλίψη του για την απώλεια του δημοσιογράφου Θοδωρή Μιχόπουλου εξέφρασε ο Πρόεδρος της Βουλής κ. Νικόλαος Βούτσης.

«Ο Θοδωρής Μιχόπουλος υπήρξε ένας διαπρεπής δημοσιογράφος που καθ’ όλη την πολυετή πορεία του, τόσο στα ραδιοτηλεοπτικά όσο και στα έντυπα Μέσα, τίμησε μέχρι και την τελευταία στιγμή ως λειτουργός τον χώρο της ενημέρωσηςΤον Θοδωρή διέκριναν πάντα το ήθος, η ακεραιότητά και η ευγένεια, καθιστώντας τον παράδειγμα στους νεότερους δημοσιογράφους. Πάνω απ’ όλα όμως ο Θοδωρής Μιχόπουλος ήταν ένας καλός φίλος, ένας συνεπής σύντροφος της ανανεωτικής, κομμουνιστικής και της ευρύτερης ριζοσπαστικής Αριστεράς. Εκφράζω τη βαθιά μου θλίψη για την αιφνίδια απώλειά του και τα θερμά μου συλλυπητήρια στην οικογένεια του», είπε.

«Θερμά συλλυπητήρια στην οικογένεια και τους φίλους του Θοδωρή Μιχόπουλου. Ενός δημοσιογράφου που διακρινόταν για το ήθος και την εργατικότητά του και είχε φίλους σε όλους τους χώρους».

 

«Ο Θοδωρής Μιχόπουλος υπήρξε σύντροφος, φίλος & συνεργάτης, με διαχρονική συνεισφορά στην υπόθεση της Αριστεράς. Μεγάλη η θλίψη για την απώλειά του. Θερμά συλλυπητήρια στην οικογένειά του», έγραψε σε ανάρτηση του στο twitter ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης Γιάννης Δραγασάκης, ενώ το δικό του αντίο έγραψε και ο Δημήτρης Παπαδημούλης:

 

«Ο Θοδωρής Μιχόπουλος που χάσαμε πριν λίγες ώρες, ήταν σπουδαίος δημοσιογράφος, σταθερά και με συνέπεια δεκαετιών με την ανανεωτική αριστερά, ένας άνθρωπος με έμφυτο χιούμορ, πηγαία λαϊκότητα και ιδιαίτερες ικανότητες στην πολιτική ανάλυση και επικοινωνία. Καλό ταξίδι φίλε και σύντροφε… ».

Δείτε εδώ όλο το μεσημεριανό δελτίο του Star

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top