Μητέρα μέσω... παρένθετης η Maria Menounos

Σύμφωνα με δημοσίευμα γνωστού περιοδικού

Παρένθετη μητέρα η Maria Menounos

Μέχρι πρότινος περνούσε αρκετό χρόνο μέσα στα νοσοκομείο, λόγω της περιπέτειας υγείας που είχε τόσο η μητέρα της, όσο και η ίδια. Πλέον, όμως η Maria Menounos χαμογελάει και μόλις πριν από 2 εβδομάδες την είδαμε να παντρεύεται μπροστά σε πλήθος κόσμου στην Times Square της Νέας Υόρκης.  

Η ευτυχία της παρουσιάστρια αναμένεται να συμπληρωθεί με την απόκτηση κι ενός παιδιού με τον σύζυγό της, Keven Undergaro, κάτι για το οποίο είχε προνοήσει μιας και έχει καταψύξει ωάρια.

Άλλωστε, το επιβαρυμένο πρόσφατο ιατρικό ιστορικό της δεν της επιτρέπει να μείνει έγκυος κι έτσι έχει αρχίσει να σκέφτεται το να γίνει μητέρα μέσω παρένθετης μητέρας.

«Πρέπει να συνεργαστώ με τους γιατρούς μου για να δούμε αν μία δική μου εγκυμοσύνη είναι έξυπνη επιλογή. Εχω καταψύξει έμβρυα και ίσως να προχωρήσω στη διαδικασία εμφύτευσης. Αν όχι, θα ψάξω να βρω παρένθετη μητέρα. Αν είναι να κάνω παιδί, θα κάνω. Αν όχι, ίσως πάει να πει ότι ο Θεός με προστατεύει από έναν όγκο που μεγαλώνει», εξομολογήθηκε η 39χρονη στο περιοδικό People.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top