MasterChef 2: Τα πειράγματα των κριτών και η αποκάλυψη του Κοντιζά για το 2ο μωρό που θα έρθει στη ζωή του!

Τι είπαν «Στη Φωλιά των Κου Κου» λίγο πριν την πρεμιέρα

Λίγες ώρες απέμειναν μέχρι την πολυαναμενόμενη πρεμιέρα του MasterChef 2.

Η  εκπομπή μαγειρικής, που προβάλλεται με μεγάλη επιτυχία σε περισσότερες από 40 χώρες, επιστρέφει στο Star και κάνει πρεμιέρα σήμερα, Τετάρτη 10 Ιανουαρίου στις 21:00.

Ο Πάνος Ιωαννίδης, ο Σωτήρης Κοντιζάς και ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος, το πρωί της Τετάρτης βρέθηκαν στην εκπομπή «Στη Φωλιά των Κου Κου» και μίλησαν  για όλους και για όλα.

Διαβάστε επίσης: Λεωνίδας Κουτσόπουλος: Οι αποκαλύψεις του νέου κριτή του MasterChef 2 για Ιωαννίδη και Κοντιζά!

Αρχικά αναφέρθηκαν στο trailer του MasterChef και όπως σχολίασαν οι παρουσιαστές της εκπομπής ήταν πολύ καλό και είχε χιούμορ.

Μεταξύ άλλων, ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος ρωτήθηκε αν είχε σκεφτεί ποτέ να είναι κριτής του διαγωνισμού μαγειρικής και όχι στα backstage όπως έκανε για πάρα πολύ καιρό.

«Όχι δεν το είχα σκεφτεί. Είχα κάποιες συζητήσεις φέτος μήπως έκανα περισσότερα MasterClass, γιατί μου είχαν δώσει και κάποιες ευκαιρίες πέρυσι και έκανα κάποια σπασμωδικά MasterClass. Δεν είχα κάτι άλλο στο μυαλό μου».

Ο Σωτήρης Κοντιζάς από την άλλη πλευρά, προέβη σε μια αποκάλυψη , αφού σε λίγο καιρό θα γίνει μπαμπάς για δεύτερη φορά.

«Περιμένουμε το δεύτερο παιδάκι μας. Η σύζυγός μου μπαίνει στον 4ο μήνα», είπε χαρακτηριστικά.

Όσο για την αποψινή πρεμιέρα σημείωσε: «Θα δείτε μια πολύ ωραία πρεμιέρα. Θα παρακολουθήσετε τις οντισιόν.  Είναι ένα πάρα πολύ φρέσκο επεισόδιο. Έχει την ίδια βαρύτητα με το προηγούμενο MasterChef, αλλά έχει  μια πιο φρέσκια ματιά».

Κλείνοντας, ο Πάνος Ιωαννίδης ρωτήθηκε αν είναι ολιγομίλητος και εκείνος απάντησε με χιούμορ: «Ναι είμαι! Βέβαια, δεν με αφήνουν και πολύ να μιλήσω…».

Δείτε το σχετικό απόσπασμα…

 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top