Από κριτής, τώρα παρουσιαστής ο Χάρης Χριστόπουλος

Στο τιμόνι του "The Bachelor"

Από κριτής, τώρα παρουσιαστής ο Χάρης Χριστόπουλος

Αλλάζει όχι μόνο θέση, αλλά και τηλεοπτικό σταθμό. 

Ο λόγος για τον Χάρη Χριστόπουλο, ο οποίος μπήκε καθημερινά στη ζωή μας μέσα από την παρουσία του στην κριτική επιτροπή του My Style Rocks του ΣΚΑΙ. Πλέον, όμως, ανήκει στο δυναμικό του ΑΝΤ1 κι όπως αποκαλύφθηκε το πρωί της Τετάρτης, στο Πρωινό και διά στόματος Θέμη Γεωργαντά αναλαμβάνει τα ηνία της παρουσίασης του νέου show του σταθμού με τίτλο "The Bachelor". 

Σύμφωνα με όσα ειπώθηκαν, ο εργένης θα πρέπει να επιλέξει μεταξύ 25 γυναικών, οι οποίες θα μένουν μαζί. Κατά την διάρκεια των επεισοδίων, θα συναντιέται μαζί τους, είτε ομαδικά, είτε ατομικά και, δίνοντας ένα τριαντάφυλλο, θα «ψηφίζει» αυτές που του αρέσουν, μέχρι να μείνει η μία.

«Ο παρουσιαστής θα είναι ο ένας και μοναδικός, που του ταιριάζει γάντι, ο Χάρης Χριστόπουλος. Θα βρίσκεται εκεί και θα δίνει tips στις γυναίκες, θα τις εμψυχώνει γιατί θα πέσει πολύ κλάμα. Καταλαβαίνετε τι έχει να γίνει» είπε ο παρουσιαστής και ραδιοφωνικός παραγωγός.

Να υπενθυμίσουμε ότι το όνομά του ακουγόταν έντονα τις τελευταίες ημέρες, ενώ, όπως επίσης αποκαλύφθηκε, πρόταση για να είναι παρουσιαστής είχε και ο Γιώργος Αγγελόπουλος.

 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top