Όλα του... Nomads δύσκολα: Η Αποστολία Ζώη έδειξε πληγή στο πόδι της από σταφυλόκοκκο

Δείτε το σχετικό απόσπασμα

Η μεγάλη νικήτρια του Nomads, Αποστολία Ζώη, βρέθηκε καλεσμένη το μεσημέρι της Παρασκευής στο Πρωινό.

Η τραγουδίστρια μίλησε στην Φαίη Σκορδά και τους συνεργάτες της για την νίκη της στο ΝΟΜΑDS, την κόντρα με τον Γιώργο Μαυρίδη, αλλά και το μικρόβιο που κόλλησε στο Palawan με αποτέλεσμα να παίρνει ακόμα αντιβίωση!

«Αυτό το αποκόμισα την τελευταία βραδιά, έτσι είναι ένας σταφυλόκοκκος. Χρειάζεται περίπου ενάμιση μήνα για να φύγει αυτή η πληγή, παίρνω ακόμα αντιβίωση», είπε βγάζοντας το παπούτσι της και δείχνοντας στην κάμερα την πληγή της

«Αυτά έπρεπε να τα αποφύγουμε και η γιατρός μας προστάτευε 100%. Αυτά ο κόσμος μπορεί να μην τα ξέρει, αλλά εγώ ταλαιπωρούμαι με το πόδι μου πάρα πολύ. Με πονάει μέχρι πάνω και δεν ξέρω μέχρι πότε θα παίρνω αντιβίωση», συνέχισε στην πρώτη της συνέντευξη μετά το παιχνίδι.

Όσον αφορά στον tattoo artist; «Αυτό που ξέρω είναι ότι στην αρχή κάναμε παρέα με τον Γιώργο και ενημερώθηκα πως εκείνος έλεγε το αντίθετο. Εμείς δεν βλέπαμε τον Γιώργο να κλαίει, ούτε να έχει άλλη συμπεριφορά… Δεν υπήρχε κόντρα με το σκυλί. Ήταν ρητή εντολή της γιατρού να μην ερχόμαστε σε επαφή με τα ζώα», είπε η Αποστολία.

 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top