Νίκος Αναδιώτης: Γιατί τα παράτησε στον ημιτελικό - Η κόντρα με τον Αλεξάνδρου και ο χαρακτήρας του Μαυρίδη

Δείτε το βίντεο

Καλεσμένος στην εκπομπή «Πρωινό» ήταν ο Νίκος Αναδιώτης μετά την αποχώρησή του από το Nomads.

Διαβάστε επίσης: Nomads: Τα δάκρυα του Νίκου Αναδιώτη και η αμηχανία του Γιώργου Μαυρίδη

Ο πρώην παίκτης, αν και έφτασε στον ημιτελικό, στο τελευταίο παιχνίδι τα παράτησε και δεν θέλησε να διεκδικήσει τα 100.000 ευρώ.

Στη ζωντανή σύνδεση μέσω Skype που είχε από το Palawan, ο Νίκος Αναδιώτης μίλησε επίσης για την κόντρα του με τον Δημήτρη Αλεξάνδρου αλλά και για τον χαρακτήρα του Γιώργου Μαυρίδη.

Για το έπαθλο

 "Δεν ήθελα να είμαι στον τελικό. Δεν ήθελα να διεκδικήσω το έπαθλο. Δεν είμαι τσάμπα εδώ, κάθε μέρα που περνάει… Δεν έχασα 100 χιλιάρικα, δεν τα είχα και μου τα πήραν. Μπορεί να μην το ήθελα τόσο πολύ. Μου βγήκε το συναίσθημα έτσι ξαφνικά". 

Για τον Αλεξάνδρου

"Δεν ήμασταν τόσο κοντά με τον Δημήτρη Αλεξάνδρου όταν μπήκαμε στο Nomads. Όταν σταματάς να κάνεις παρέα με κάποιον, δεν σημαίνει ότι έχεις μαλώσει μαζί του. Νομίζατε ότι ήμασταν κολλητοί, ενώ δεν ήμασταν. Δεν θα δώσω παραπάνω έκταση"

Για τον Μαυρίδη

"Ο Γιώργος Μαυρίδης στην αρχή του παιχνιδιού είχε μια στάση πιο απόμακρη, δεν ήξερα τους λόγους. Αυτοί που χαρακτηρίζουν τον Γιώργο διπρόσωπο, καλύτερα είναι να προσέξουν τις δικές τους συμπεριφορές ως προς τον Γιώργο".

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top