Κώστας και Μάνος Στεφανής «πατούν γκάζι» και μας ταξιδεύουν στον μαγικό κόσμο των Χριστουγέννων!

Το «αγωνιστικό πλήρωμα» του Traction… αποκαλύπτεται στο star.gr!

Χριστουγεννιάτικο ταξίδι με τους Κώστα και Μάνο Στεφανή!

Ο Κώστας κι ο Μάνος Στεφανής συνηθίζουν να «πατούν γκάζι», όμως αυτή τη φορά έκαναν μια εξαίρεση... «πάτησαν φρένο» για μία διαφορετική αποστολή!

Το «αγωνιστικό πλήρωμα» του Traction, χαμογελαστό, ευδιάθετο κι ευγενικό μπήκε σε εορταστικό κλίμα και μας ταξίδεψε στον μαγικό κόσμο, όχι του αυτοκινήτου, αλλά των Χριστουγέννων.

Τόσο ο Κώστας όσο κι ο Μάνος πόζαραν μπροστά από το Χριστουγεννιάτικο δέντρο και θέλησαν να μοιραστούν με το star.gr τα σχέδια τους για τις φετινές γιορτές.

Οι δυο τους γύρισαν για λίγο τον χρονο πίσω και μίλησαν για εκείνα τα Χριστούγεννα που τους έχουν μείνει αξέχαστα, ενώ δεν παρέλειψαν να στείλουν και τις ευχές τους στους αναγνώστες του star.gr!

Πως περνάτε συνήθως τα Χριστούγεννα;

Κώστας: Συνήθως τα Χριστούγεννα φροντίζω να βρω ελεύθερο χρόνο, να αποφορτιστώ από την πίεση των σχεδόν καθημερινών γυρισμάτων και γενικά να ανανεωθώ, ώστε με την επιστροφή στην καθημερινότητα της δουλειάς να είναι οι «μπαταρίες του σώματος» σε πλήρη φόρτιση.

Μάνος: Οικογενειακά και με αγαπημένους φίλους. Κάποιοι από αυτούς ζουν εξωτερικό κι έρχονται Ελλάδα για τις γιορτές, έτσι είναι η μοναδική ευκαιρία μέσα στην χρονιά να βρεθούμε όλοι μαζί, έστω και για λίγες μέρες.

Τι θα κάνετε τα φετινά Χριστούγεννα;

Μάνος: Σχεδόν μέχρι την παραμονή θα έχουμε γυρίσματα γα το TractioN, επομένως δεν θα μπορέσω να λείψω. 

Κώστας: Το πιθανότερο είναι τίποτε το ιδιαίτερο. Θα ακούσω μουσική και ίσως κινηματογράφο, αν έχει κάποια ταινία.

Τι σας αρέσει περισσότερο από τα Χριστούγεννα;

Κώστας: Η γιορτινή ατμόσφαιρα, η συνάντηση με φίλους κι αγαπημένα πρόσωπα που δε συναντάμε εύκολα τον υπόλοιπο καιρό κι ο ελεύθερος χρόνος των ημερών, που επίσης είναι δυσεύρετος.

Μάνος: Η γιορτινή ατμόσφαιρα της πόλης και η προσμονή για την έλευση του νέου έτους.

Ποια ήταν τα αγαπημένα σας Χριστούγεννα;

Μάνος: Πριν μερικά χρόνια στην Αυστρία, όπου από ένα λάθος βρεθήκαμε Παραμονή χωρίς ξενοδοχείο και με πληρότητα στην περιοχή 100%. Δεν αφήσαμε αυτήν την αναποδιά να μας χαλάσει την διάθεση και τελικά με καλή διάθεση και λίγο ψάξιμο βρήκαμε λύση.

Κώστας: Δεν ξέρω αν ήταν τα πιο αγαπημένα μου, αλλά θυμάμαι τα Χριστούγεννα στη Moena της Ιταλίας, όταν τα παιδιά μου ήταν ηλικίας δημοτικού σχολείου. Πολύ χιόνι, εκπληκτική ατμόσφαιρα, μας φιλοξενούσαν κάποιοι φίλοι και το βράδυ της παραμονής των Χριστουγέννων η κοινότητα συνήθιζε να κάνει γιορτή για τα παιδιά. Εμφανίστηκε κάποιος κύριος ντυμένος Άγιος Βασίλης και φώναζε ένα ένα τα παιδιά με το μικρό τους όνομα (είχαμε δώσει στην κοινότητα τα ονόματα τους την προηγούμενη ημέρα) και τους έδινε ένα ξύλινο παιχνίδι. Θυμάμαι την έκπληξη των παιδιών μου πώς ήξερε το όνομα τους ένας Άγιος Βασίλης που μιλούσε ιταλικά και τη χαρά που έκαναν.

Τι δώρα σας αρέσει να κάνετε και να σας κάνουν;

Κώστας: Προκειμένου να αρέσουν και να πιάνουν τόπο τα δώρα μου, συνήθως αφουγκράζομαι τον προηγούμενο καιρό τι συζητάνε και τα προσαρμόζω  για να είναι πιο ευχάριστη και χρήσιμη η προσφορά μου. Πιστεύω κάπως αντίστοιχα λειτουργούν κι εκείνοι από τους οποίους συνήθως λαμβάνω δώρα.

Μάνος: Σημασία δεν έχει τόσο το δώρο σαν αντικείμενο αλλά το γεγονός πως υπάρχουν δίπλα σου αγαπημένα πρόσωπα που σε σκέφτονται και κάνουν μια τέτοια κίνηση.

Τι θέλετε να σας φέρει το 2018;

Μάνος: Καταρχήν υγεία! Από εκεί και πέρα έχουμε αρκετές δημιουργικές ιδέες για το Traction που θα ήθελα να προχωρήσουν μέσα στο 2018.

Κώστας: Το σημαντικότερο όλων, γιατί εκεί στηρίζεται η ύπαρξη μας: Υγεία πρώτα απ' όλα και όλα τα άλλα ακολουθούν.

Μια ευχή για τους αναγνώστες του star.gr;

Κώστας: Ευχή για τους αναγνώστες του Star.gr είναι να περάσουν υπέροχα Χριστούγεννα με τα πρόσωπα που αγαπούν, να είναι πολύ προσεκτικοί όταν μετακινούνται στους δρόμους, φορώντας πάντα όλοι ζώνες ασφαλείας και να γίνουν πραγματικότητα όλα τα όνειρα τους.

Μάνος: Να αφήσουν πίσω τους όλες τις δύσκολες στιγμές της χρονιάς και να περάσουν όμορφες γιορτές με τα αγαπημένα τους πρόσωπα.

 

Της Μίτση Σκέντζου
Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top