Το "Keep Running" φοράει τα γιορτινά του και αποχαιρετάει το 2017 με τον καλύτερο τρόπο!

Ραντεβού τη νέα χρονιά κάθε Παρασκευή στις 22:00 στο Star Web TV

H κορυφαία μαραθωνοδρόμος Μαρία Πολύζου και ο δημοσιογράφος και μαραθωνοδρόμος Νίκος Αρμένης, σε μία εκπομπή για όσους αγαπούν το τρέξιμο και τους αγώνες δρόμου.

Όλα τα δρομικά νέα της εβδομάδας, συνεντεύξεις πρωταθλητών, αθλούμενων, προπονητών και διατροφολόγων, καθώς και όλες οι ελληνικές συμμετοχές στους διεθνείς μαραθωνίους και στα μεγάλα δρομικά events ανά τον κόσμο, κάθε Παρασκευή στις 22:00, μόνο στην Web TV του Star.

Στην τελευταία εκπομπή για αυτή τη χρονιά, φοράμε τα γιορτινά μας και θυμόμαστε όλες τις όμορφες στιγμές που περάσαμε μαζί σας αλλά και με τους εκλεκτούς καλεσμένους μας. Στιγμές μοναδικές, που ευχόμαστε να ξαναζήσουμε με τη νέα χρονιά. Κάπως έτσι, ολοκληρώνεται ο κύκλος του Keep Running για το 2017 και δίνουμε ραντεβού για τη νέα χρονιά. Μέχρι τότε, μη σταματάτε να τρέχετε... γιατί όσο περισσότερο τρέχουμε τόσο καλύτεροι άνθρωποι γινόμαστε!

Πάρτε μία γεύση... λίγων χιλιομέτρων από το απόσπασμα και δείτε ολόκληρη την εκπομπή εδώ!

Παρακολουθήστε όλες τις εκπομπές του Star Web TV στο www.star.gr/webtv και για όλα τα νεότερα μείνετε συντονισμένοι στα social media: 
Facebook: Star.gr/webtv
Instagram: starwebtv 

 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top