Οικονόμου-Αναστασοπούλου: Με δάκρυα στα μάτια αποχαιρέτησαν τον Βασίλη Μπεσκένη!

Δείτε το βίντεο

Ο Δημήτρης Οικονόμου και η Μαρία Αναστασοπούλου μέσα από την εκπομπή τους «Σήμερα» στον ΣΚΑΙ αποχαιρέτησαν τον δημοσιογράφο, Βασίλη Μπεσκένη, ο οποίος έφυγε τόσο ξαφνικά από την ζωή!

Οι παρουσιαστές αποχαιρέτησαν τον φίλο και συνεργάτη τους με δάκρυα στα μάτια. Ο 43χρονος δημοσιογράφος έφυγε ξαφνικά από τη ζωή το πρωί της Κυριακής, από ανακοπή καρδιάς.

«Είναι πολύ δύσκολες στιγμές για όλους εμάς στον ΣΚΑΪ. Είναι σαν να χάσαμε ένα μέλος της οικογένειάς μας. Είναι τόσος ο χρόνος που περνάμε στη δουλειά μας που είναι η δεύτερη οικογένειά μας. Μια οικογένεια που έχουμε στο σπίτι και μια οικογένεια που έχουμε εδώ. Σε αυτές τις περιπτώσεις είναι τόσο άδικη η ζωή. Το παιδάκι του θα μάθει πολύ αργότερα πόσο σημαντικό πατέρα είχε. Αντίο φίλε! Καλό ταξίδι! Να μας βλέπεις κι εσύ από εκεί πάνω, να είσαι πάντα γερός και να μας κοιτάς…», είπε βουρκωμένος ο Δημήτρης Οικονόμου.

Διαβάστε επίσης: Άννα Μπουσδούκου: Λύγισε on air για τον ξαφνικό θάνατο του Βασίλη Μπεσκένη

Η Μαρία Αναστασοπούλου ανέφερε: «Αυτή η οικογένεια δεν θα είναι ίδια χωρίς τον Βασίλη, ο οποίος έφυγε πολύ ξαφνικά σε ηλικία μόλις 43 ετών, ενώ βάφτιζε το παιδί του την προηγούμενη μέρα και ήμασταν όλοι εκεί. Είναι ο άνθρωπος που δεν χρειαζόταν να πει πολλά λόγια γι’ αυτό που ήθελε».

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top