IN&OUT: Η απάντηση της Πάολα για την κόντρα με την Ελένη Βιτάλη

Η Ασημίνα Ιγγλέζου, η Κωνσταντίνα Ψαροπούλου, η Βασιλική Πετρίδου και η Έλενα Λάμπου μας πάνε στο Acro Club

Το In & Out, με τον Γιώργο Παπαγεωργίου και τα κορίτσια του, είναι μία εκπομπή που σας μυεί στον κόσμο της ψυχαγωγίας και της διασκέδασης.

Η συμμετοχή των ανθρώπων σε ψυχαγωγικές εκδηλώσεις είναι απαραίτητη για τον εξευγενισμό τους πνευματικά και αισθητικά. Εμείς το ξέρουμε καλά αυτό, γι' αυτό το λόγο σας περιμένουμε κάθε Πέμπτη στις 22:30 στο www.star.gr/webtv.

Στην εκπομπή αυτής της εβδομάδας, στον Γιώργο κάνουν παρέα τέσσερις καλλονές, έτοιμες να σε ξεναγήσουν σε όλες τις μουσικές και θεατρικές σκηνές της Αθήνας και της Θεσσαλονίκης. 

Η Ασημίνα Ιγγλέζου, η Κωνσταντίνα Ψαροπούλου, η Βασιλική Πετρίδου και η Έλενα Λάμπου μας πάνε στο Acro Club με τον Γιώργο Σαμπάνη, στο Έναστρον με την Πάολα και τον Γιώργο Μαζωνάκη και στο Camorra με τον Χρήστο Δάντη και τον Stan.

Επίσης, μαζί βλέπουμε τι απάντησε η Πάολα στην Ελένη Βιτάλη, ξεφυλλίζουμε το άκρως αποκαλυπτικό ημερολόγιο της Ρίας Αντωνίου και ρίχνουμε φως στην υπόθεση της κλοπής 70 μπουκαλιών, συνολικής αξίας 700.000 ευρώ!

Δες στο απόσπασμα την απάντηση της Πάολα στην Ελένη Βιτάλη και παρακολούθησε ολόκληρη την εκπομπή στο http://www.star.gr/webtv/shows.php?in-out 

Για να ενημερώνεσαι καθημερινά για όλα τα νέα του Star Web TV, ακολούθησέ μας στα social media:

Facebook: www.facebook.com/stargrwebtv/
Instagram: www.instagram.com/starwebtv 

 

 

 
Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top