Η Μελέτη αποκάλυψε πώς έμαθε ότι είναι έγκυος

Δείτε το σχετικό απόσπασμα

Για την εγκυμοσύνη της μίλησε διεξοδικά η Ελεονώρα Μελέτη καλεσμένη το μεσημέρι της Τρίτης στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη.

«Είχα κάποια συμπτώματα από πάρα πολύ νωρίς. Δεν πρόλαβα να έχω ποτέ καθυστέρηση, το είχα μάθει νωρίτερα. Είχα μια σιελόρροια, μία τρομερή κόπωση και μία τρελή συμπεριφορά με εναλλαγές διάθεσης. Πράγματα που αγαπούσα όπως το windsurf δεν το ευχαριστιόμουν… Πάντα κάτι μου έφταιγε! Δεν μπορώ να πω τη λέξη γιατί ήταν μεσημέρι ήμουν λίγο σπασα…», εξομολογήθηκε η παρουσιάστρια.

Και συνέχισε περιγράφοντας διάφορα στιγμιότυπα από όσα έζησε μέχρι να καταλάβει ότι είναι έγκυος! «Είχα κάνει παράπονο σε κατάστημα για το αγαπημένο μου άρωμα, πως είναι νοθευμένο. Έκανα παράπονο στην υπεύθυνη του καταστήματος που την γνωρίζω. Πρώτη φορά μετά από 15 χρόνια δεν πήρα το άρωμά μου».

Αποκάλυψε, δε, και τι έγινε μόλις μία ημέρα πριν μάθει ότι είναι έγκυος. «Σηκώνομαι 2:30 το πρωί ντρέπομαι που το λέω αλλά είναι μία πραγματικότητα. Πήγα και κατέψυξα ένα μπιφτέκι και έφαγα. Μετά από 4 ολόκληρα χρόνια και βάλε που έχω να φάω κρέας», περιέγραψε αφήνοντας άφωνη την παρουσιάστρια. Φρόντισε δε να συνεχίσει: «Την επόμενη ημέρα ετοιμάζω τα πράγματά μου για Πάρο, όπου θα ερχόταν ο Θοδωρής που έλειπε ήταν κάπου αλλού. Είχε μπουνάτσα κι εγώ ένιωθα ότι ξερνάει φίδια η θάλασσα! Μιλάω με μία φίλη μου ετοιμόγεννη, μου λέει “δεν  πας να κάνεις ένα τεστάκι;”. Φτάνω στην Πάρο βλέπω τη θάλασσα για το σερφ και ψιλοξενερώνω. Λέω δεν είμαι καλά πρέπει να έχω ίωση», είπε, προσθέτοντας: «Θεωρούσα ότι υπήρχαν κάποιες εγκυμονούσες που το εκμεταλλεύονται, όμως δεν είναι έτσι και το κατάλαβα πάρα πολύ καλά το πρώτο τρίμηνο. Ήμουν σε μία κατάσταση, που αν δεν είχα σύντροφο, δεν θα με άντεχα».

Δεν παρέλειψε, τέλος, να αναφερθεί στις δυσκολίες που έζησε τους 3 πρώτους μήνες. «Δεν καταλάβαινα τι μου συμβαίνει. Δεν μπορούσα να το περιγράψω. Μιλάμε για την πιο όμορφη περίοδο στη ζωή μίας γυναίκας αλλά τι ήταν ωραίο το πρώτο τρίμηνο;», είπε και συνέχισε: «Ήταν τρομερό. Άλλαξε η γεύση μου, άλλαξε η όσφρησή μου. Είχα συμπεριφορά τρελής από τις ψυχολογικές μεταπτώσεις. Πριν μάθω ότι είμαι έγκυος, δεν με αναγνώριζα. Έλεγα κάτι μου συμβαίνει, κάτι παθολογικό. Ένιωθα μία κούραση, μία εξάντληση… Έλεγα έχει πέσει η φυσική μου κατάσταση».

 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top