Nέος καυγάς στο Nomads: Γαστεράτου εναντίον Μαυρίδη! «Ρε συ Γιώργο θα με τρελάνεις!»

Δείτε το βίντεο

Δείτε περισσότερα άρθρα μας στα αποτελέσματα αναζήτησης

Add star.gr on Google

Πανικός επικράτησε στο συμβούλιο Nomads.

Όλα ξεκίνησαν όταν ο Γιώργος Μαυρίδης ανέφερε ότι η Μαντώ Γαστεράτου του είπε: «θα σε ψηφίζαμε και να μην έβγαινες υποψήφιος».

«Ρε συ Γιώργο, περίμενε γιατί θα με τρελάνεις. Παιδιά, ήσασταν μπροστά πολλοί άνθρωποι, βγήκε από το δικό μου στόμα τέτοιο πράγμα; Ποτέ, ποτέ, το λέω κάθετα! Δεν είναι ωραίο αυτό που λες ρε συ Γιώργο, δεν έχω πει τέτοια πράγματα. Όχι ρε φίλε, πότε στο έχω πει εγώ αυτό το πράγμα; Δεν σου έχω πει κάτι τέτοιο. Και άμα σου είχα πει, θα είχα τα κότσια να το παραθέσω εδώ αυτή τη στιγμή», είπε μεταξύ άλλων η Μαντώ Γαστεράτου.

«Αισθάνομαι ότι ζούμε ένα παράλληλο σύμπαν. Ότι το βράδυ ζούμε μια καταπληκτική ατμόσφαιρα και ξαφνικά το πρωί ερχόμαστε 10 λεπτά πριν και ο Γιώργος έχει προβλήματα με την ομάδα. Είναι ένα παράλληλο σύμπαν. Αυτό μπορεί να δημιουργηθεί μόνο από τις συνεντεύξεις που κάνει ο Γιώργος μόνος του. Την ώρα που είμαστε μέσα στο σπίτι, την ώρα που δεν υπάρχουν κάμερες, υπάρχει μια άλλη πραγματικότητα», είπε η Αποστολία Ζώη.

Δείτε το σχετικό απόσπασμα....

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top