Nomads: Τα δάκρυα on camera της Όλγας Πηλιάκη

Η τούρτα- έκπληξη πριν το αγώνισμα

Το χθεσινό επεισόδιο του Nomads ήταν γεμάτο ανατροπές! Η ομάδα της Φωτιάς κλήθηκε να επιλέξει παίκτη για να ενταχθεί στην αντίπαλη ομάδα μετά την οικειοθελή αποχώρηση του Νικόλα Παπαδόπουλου.

Ο Μάνος Πίντζης φοράει πλέον τα μπλε και ανήκει στις νομάδες του Ωκεανού. Οι δύο ομάδες με νέα σύσταση ”έπεσαν” στη μάχη σε έναν απαιτητικό αγώνα επικράτειας με τους παίκτες της Φωτιάς να κερδίζουν τη νίκη και να μετακομίζουν στη βίλα.

Στο αποψινό επεισόδιο θα παρακολουθήσουμε μια έκπληξη που ετοίμασαν οι κόκκινοι για την Όλγα Πηλιάκη. Συγκεκριμένα ο γιος της γνωστής αθλήτριας είχε τα γενέθλια του και η αντίπαλη ομάδα αποφάσισε να της εμφανίσει μια τούρτα έκπληξη λίγο πριν το αγώνισμα.

Η Όλγα Πηλιάκη λύγισε on camera και δήλωσε: «Τον σκέφτομαι κάθε μέρα και παίρνω δύναμη από εκείνον και θα προσπαθήσω να φτάσω όσο πιο μακριά μπορώ…»

Ο μικρός  Μανώλης έγινε τεσσάρων ετών και ο μπαμπάς του, ο πρώην Survivor Στέλιος Χανταμπάκης, δημοσίευσε στο instagram φωτογραφία με την τούρτα και σχολίασε: «Σήμερα το σπίτι μας έχει μεγάλη χαρα... ο γιος μας Μανώλης γίνεται τεσσάρων !! Μαζί με τη δίκη μας χαρα εύχομαι υγεία και χαμόγελα σε όλα τα παιδιά του κόσμου και στους γονεις,να τα χαίρεστε και να τα καμαρώνετε!».

 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top