Μαντώ Γαστεράτου: Πρώτη φορά μίλησε για τον σύντροφό της – Που θα παντρευτεί;

Δείτε το βίντεο

Στο χθεσινό επεισόδιο του NOMADS η ομάδα της Φωτιάς κέρδισε το έπαθλο της επικοινωνίας και έτσι η Μαντώ Γαστεράτου μίλησε πρώτη φορά για τον αγαπημένο της!

Σε έναν μοναδικό χώρο, οι παίκτες απόλαυσαν ένα λουκούλλειο γεύμα, μπάνιο σε πισίνα και μασάζ. Στη συνέχεια μεταφέρθηκαν σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο, όπου θα είχαν επικοινωνία με τους δικούς τους ανθρώπους μέσω μηνυμάτων.

Πρώτη η Μαντώ Γαστεράτου πήρε στα χέρια της το κινητό και έστειλε μήνυμα στην κουμπάρα της Μπάγια. Προφανώς η παίκτρια της Φωτιάς μίλησε με την Μπάγια Αντωνοπούλου, η οποία πρόκειται να την παντρέψει και είναι κολλητές φίλες.

Η Μαντώ ανέφερε πώς θέλει να μιλήσει μαζί της για ορισμένες υποθέσεις που εκκρεμούν, ενώ τη ρώτησε και για τον άντρα της ζωής της, Νίκο. «Ερωτευμένος μαζί σου όπως πάντα, σε περιμένει», της ανέφερε η καλή της φίλη, η οποία την καθησύχασε λέγοντας: «Έχεις τη Μπάγια κουμπάρα και μη φοβάσαι τίποτα. Θα παντρευτείς στο ηλιοβασίλεμα της Αναβύσσου και θα γλεντήσουμε μέχρι το πρωί».

Στη συνέχεια ακολούθησαν δηλώσεις αγάπης για τον σύντροφό της: «Όταν ρώτησα για τον σημαντικότερο άνθρωπο της ζωής μου, με συγκίνησε πολύ η απάντηση που έδωσε. Αυτός και οι γονείς μου είναι ο,τι σημαντικότερο έχω. Όσες φορές έχω χάσει το κουράγιο μου σκέφτομαι τι θα μου έλεγε εκείνος και παίρνω θάρρος».

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top