5 GOLD RINGS: Από το φθινόπωρο στο Star

Δηλώστε συμμετοχή στο νέο πρόγραμμα του STAR

5 GOLD RINGS: Από το φθινόπωρο στο Star

Tο πρωτότυπο, διαδραστικό, γεμάτο κέφι και ενέργεια παιχνίδι νέας γενιάς της εταιρείας παραγωγής Talpa, έρχεται από τη νέα τηλεοπτική σεζόν στο Star για να ανατρέψει όλα όσα ξέρατε μέχρι σήμερα για τον τρόπο που μπορεί κάποιος να απαντήσει σε μια ερώτηση!

Πάρτε τον καλύτερό σας φίλο, τον σύντροφο, τον αδερφό, τον συνάδελφο, τη μαμά σας, κάποιον που σας εμπνέει, που τον εμπιστεύεστε και που έχετε καλή  χημεία - και ελάτε μαζί για να εξερευνήσετε τη μεγαλύτερη διαδραστική επιδαπέδια οθόνη της ελληνικής τηλεόρασης κερδίζοντας μέχρι και 25.000 ευρώ κάθε εβδομάδα! 

Στο 5 GOLD RINGS τα δύο αντίπαλα ζευγάρια έχουν στην διάθεσή τους από 5 δαχτυλίδια. Με αυτά καλούνται να απαντήσουν σε ανατρεπτικές, απρόσμενες ερωτήσεις οι οποίες απεικονίζονται σε μορφή σκίτσων, φωτογραφιών ή animation σε ένα τεράστιο ψηφιακό LED δάπεδο, που βρίσκεται ακριβώς μπροστά τους.

Η διαδικασία είναι απλή:

Πρέπει για κάθε ερώτηση να τοποθετήσουν ένα από τα 5 δαχτυλίδια στο σημείο εκείνο της οθόνης, που εκτιμούν ότι κρύβεται η σωστή απάντηση. Για να τα καταφέρουν όμως θα χρειαστούν πολλά περισσότερα από εγκυκλοπαιδικές γνώσεις. Η στρατηγική σκέψη, η παρατηρητικότητα, η ακρίβεια, η ψυχραιμία και η ορθή κρίση, είναι απαραίτητα εφόδια για να πετύχουν σ᾽ αυτή τη δοκιμασία.

Όσο το παιχνίδι προχωράει τα δαχτυλίδια μικραίνουν και το χρηματικό έπαθλο αυξάνεται, κάνοντας την πρόκληση ακόμα μεγαλύτερη! Η καλή συνεργασία μεταξύ συμπαικτών είναι απαραίτητη ώστε να εντοπίσουν το ακριβές σημείο στην οθόνη, όπου κρύβονται οι σωστές απαντήσεις.

Και μια μεγάλη καινοτομία! Ταυτόχρονα με τους παίκτες στο στούντιο – real time!!! - θα μπορούν να παίζουν και οι τηλεθεατές από το σπίτι! Αρκεί να κατεβάσουν δωρεάν στο κινητό τους την ευέλικτη και πρωτοποριακή εφαρμογή του 5 GOLD RINGS, που τους υπόσχεται μια μοναδική διαδραστική εμπειρία και χαρίζει πλούσια δώρα. 

Η Ελλάδα, μέσα από την συχνότητα του Star, είναι η 5η χώρα στην οποία θα προβληθεί το 5 GOLD RINGS, ακολουθώντας την πολύ επιτυχημένη του πορεία σε Ολλανδία, Ηνωμένο Βασίλειο, Γαλλία και Ισραήλ.

Ο Maarten Meijs, Διευθύνων Σύμβουλος της Talpa, δήλωσε: «Είμαστε ενθουσιασμένοι γι’ αυτή τη νέα μας συνεργασία με το Star Channel. Το γεγονός ότι διαθέτουμε ένα format, που ενδιαφέρει τόσα κανάλια παγκοσμίως, είναι ένα τεράστιο επίτευγμα, για το οποίο είμαστε εξαιρετικά υπερήφανοι».

ΕΣΥ ΠΟΥ ΘΑ ΤΟΠΟΘΕΤΟΥΣΕΣ ΤΑ ΔΙΚΑ ΣΟΥ 5 GOLD RINGS ΓΙΑ ΝΑ ΚΕΡΔΙΣΕΙΣ 25.000 ΕΥΡΩ;

 

Δήλωσε συμμετοχή τώρα στην σελίδα: https://5goldrings.star.gr. 

Και δες το trailer συμμετοχών : https://youtu.be/u57nKLvE-y0 

 

5 GOLD RINGS από το φθινόπωρο στο Star!          

 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top