"The Bing Bang Theory": Ο 10ος κύκλος έρχεται στο Star - Την Κυριακή η πρεμιέρα

Η κωμική σειρά φαινόμενο επιστρέφει με τα ολοκαίνουρια επεισόδια

"The Bing Bang Theory": Ο 10ος κύκλος έρχεται στο Star

Η κωμική σειρά φαινόμενο "Τhe Big Bang Theory"  επιστρέφει στο Star με τα ολοκαίνουρια επεισόδια του 10ου κύκλου. Από την Κυριακή 8/10 και κάθε Κυριακή στις 16:30

Είναι ωραίο να ζει κανείς στον δικό του κόσμο! Και ακόμα πιο ωραίο αν έχει και φίλους, που…εκπέμπουν στο ίδιο μήκος κύματος!

Αυτό ακριβώς συμβαίνει με τον Λέοναρντ και τον Σέλντον: Λαμπροί επιστήμονες της Φυσικής, λάτρεις του σύμπαντος και θαυμαστές της μεγαλοσύνης του. Αποτελούσαν πάντα πρότυπο, χάρισαν στιγμές υπερηφάνειας στις οικογένειες τους, απέκτησαν γνώσεις, έχουν υψηλό δείκτη νοημοσύνης αλλά δεν έχουν ιδέα τι θα πει «γλεντάω», «ζω», «ερωτεύομαι».

Αντικοινωνικοί, κλειστοί χαρακτήρες, ανίκανοι να επικοινωνήσουν με τους ανθρώπους και κυρίως με τις γυναίκες. «Χωμένοι» στα βιβλία και τις μελέτες, τούς ενδιαφέρει περισσότερο ένα Super Nova εκατομμύρια έτη φωτός μακριά απ’ τη Γη παρά η πραγματική ζωή πάνω σ’ αυτήν.

Το σημείο, που στιγματίζει τη ζωή τους, είναι η αγάπη τους για τους σούπερ ήρωες και το Star Wars. Όλα ανατρέπονται όμως όταν μια ξανθιά, δυναμική, πανέμορφη κοπέλα, η Πένι, μετακομίζει στο διπλανό διαμέρισμα.

Η Πένι εργάζεται ως σερβιτόρα και το μεγάλο της όνειρο είναι να ασχοληθεί με τη showbiz. Άνετη και «μέσα σε όλα», εισβάλλει στη ζωή των δύο φίλων σαν κομήτης και τους αναστατώνει! Εκρηκτική, απρόβλεπτη, χωρίς ιδιαίτερη παιδεία αλλά με …Phd στη μόδα, το clubbing, τις σχέσεις.

Ο Σέλντον παραμένει ικανοποιημένος όταν περνάει τις νύχτες του με τους εκκεντρικούς επιστήμονες φίλους του, τον πολύγλωσσο Χάουαρντ, που δεν έχει ζήσει ποτέ μόνος του, και τον Ραζ, έναν Ινδό επιστήμονα, που απεχθάνεται το ινδικό φαγητό και που λύνεται η γλώσσα του με τις γυναίκες όταν πιει ένα ποτηράκι παραπάνω.

Ο Λέοναρντ όμως από τη στιγμή που γνωρίζει την Πένι βλέπει ... τον ουρανό με τ’ άστρα…μόνιμα! Βλέπει τον κόσμο μέσα από τα λαμπερά της μάτια και τα καυστικά της σχόλια και ανακαλύπτει ένα καινούριο ...σύμπαν! Ανακαλύπτει τον έρωτα στην πιο.. I.Q=I love you μορφή!

Ο 10ος κύκλος της σειράς ξεκινάει με μια επανάληψη γαμήλιας τελετής! Ο Λέοναρντ και η Πένι επαναλαμβάνουν τους γαμήλιους όρκους τους, αυτή τη φορά με την παρουσία της οικογένειάς τους,  της μητέρας και του αδελφού της Πένι και των γονιών του Λέοναρντ. Εν τω μεταξύ, ο Σέλντον και η Έιμι αποφασίζουν να μείνουν μαζί ως μέρος ενός συνεχιζόμενου "πειράματος συγκατοίκησης". Ο Χάουαρντ και η Μπερναντέτ προετοιμάζονται για την άφιξη του μωρού τους ενώ ο Ραζ βρίσκεται ανάμεσα σε δύο γυναίκες! Η  εμπνευσμένη κωμική μπαίνει για 10η χρονιά σε διάσταση επιτυχίας! 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top