«How I met your mother»: H Βritney Spears σε guest εμφάνιση

Το Σάββατο 7 Οκτωβρίου στις 16:30

Η «πριγκίπισσα της ποπ», όπως την αποκαλούν, η βραβευμένη με Grammy, Britney Spears, κάνει μια γκεστ εμφάνιση στη σειρά "How I Met Your Mother", υποδυόμενη μια σέξι γραμματέα, που ξελογιάζεται από τον Τεντ!

Στο 13ο επεισόδιο του 3ου κύκλου, που θα προβληθεί το Σάββατο 7 Οκτωβρίου στις 16:30, ο Τεντ επισκέπτεται μια δερματολογική κλινική για να αφαιρέσει ένα τατουάζ αλλά νιώθει ερωτική έλξη για τη γιατρό του, τη Στέλλα. Εκείνη όμως του ξεκαθαρίζει ότι δεν μπορεί να βγει μαζί του όσο διάστημα θα είναι ασθενής της αλλά δεν σκοπεύει να βγει μαζί του ούτε και μετά! 

Ο Τεντ όμως είναι αποφασισμένος και σίγουρος ότι θα της αλλάξει γνώμη μετά τις 10 επισκέψεις, που θα κάνει ως ασθενής. Πράγματι κατά τη διάρκεια των επισκέψεων του, ο Τεντ κάνει ότι μπορεί για να γοητεύσει τη Στέλλα αλλά χωρίς κανένα αποτέλεσμα.   Ένα κόλπο, που χρησιμοποιεί για να πετύχει τον σκοπό του, είναι να φέρεται πολύ ευγενικά στην γραμματέα της Στέλλα, την Άμπι (Μπρίτνεϊ Σπίαρς). Όμως η Άμπι αρχίζει να γοητεύεται από τον Τεντ…

Το επεισόδιο παρακολούθησαν 10,62 εκατομμύρια τηλεθεατές, 1 εκατομμύριο περισσότεροι θεατές σε σχέση με το προηγούμενο επεισόδιο. Ήταν το επεισόδιο, που πέτυχε τη μεγαλύτερη τηλεθέαση στο κοινό 18 – 49.

Ο ρόλος της Μπρίτνεϊ στη σειρά ήταν ουσιαστικά η επανεμφάνισή της μετά από μια 3χρονη αποχή. Το επεισόδιο γυρίστηκε τον Μάρτιο του 2008, δύο μήνες μετά την παραμονή της τραγουδίστριας σε ψυχιατρική κλινική για 5 μέρες.

Η Μπρίτνεϊ εμφανίζεται ως «Άμπι» και στο προτελευταίο επεισόδιο της 3ης σεζόν της σειράς.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top