Hugh Hefner: Το καταπιεσμένο παιδί που έφερε την ερωτική επανάσταση σε ένα βράδυ!

Η πολυτάραχη ζωή του ιδρυτή του Playboy

Ο άνδρας είδωλο με τη χαρακτηριστική κόκκινη ρόμπα και τα πούρα «έφυγε» σε ηλικία 91 ετών ειρηνικά από φυσικά αίτια έχοντας δίπλα του ανθρώπους που αγαπούσε.

Διαβάστε επίσης:  Hugh Hefner: Ο τάφος που αγόρασε δίπλα στην Marilyn Monroe και οι τελευταίες φωτο πριν πεθάνει

 «Ο πατέρας μου έζησε μία εξαιρετική ζωή, ως πρωτοπόρος των μέσων ενημέρωσης και της κουλτούρας και ως εκπρόσωπος ορισμένων από τα πιο σημαντικά πολιτιστικά και κοινωνικά κινήματα της εποχής μας», ανέφερε ο γιος του.

Διαβάστε επίσης: Το twitter αποχαιρετά τον Hugh Hefner με τον δικό του τρόπο: «Σήμερα η παγκόσμια ημέρα κατά της λύσσας! Τον έφαγαν οι λυσσάρες»

Ο Hugh Hefner γεννήθηκε και μεγάλωσε στο Σικάγο. Από παιδί έγραφε άρθρα, κόμικς, και σενάρια! Σπούδασε στο πανεπιστήμιο του Ιλινόις. Το 1951 έπιασε δουλειά στο Esquire. Δύο χρόνια μετά, πήρε δάνειο, έφτιαξε το Playboy από το σαλόνι του σπιτιού με εξώφυλλο την Marilyn Monroe, πούλησε 50.000 αντίτυπα και έφερε μεγάλη επανάσταση στο σεξ.

Διαβάστε επίσης: Πέθανε ο ιδρυτής του Playboy, Hugh Hefner

Τη δεκαετία του '70 το περιοδικό είχε μηνιαία κυκλοφορία που έφθανε τα επτά εκατομμύρια τεύχη, ο Ηefner εξασφάλισε αποκλειστικότητες με μεγάλες προσωπικότητες όπως ο Fidel Castro, ο Martin Luther King ο νεότερος, και ο John Lenon και άνοιξε  δεκάδες club με σήμα το κουνελάκι!

Διαβάστε επίσης: Αμετανόητος Playboy o Ηugh Hefner: Οι περισσότερες από χίλιες γυναίκες που πέρασαν από το κρεβάτι του και οι τρεις γάμοι

Ξάπλωσε με χιλιάδες γυναίκες ανάμεσα τους και πολλές διάσημες, τρεις όμως ξεχώρισε πραγματικά και δεν τις απάτησε.

Έκανε τρεις γάμους και πήρε δύο διαζύγια. Απέκτησε  τέσσερα παιδιά. Σε αυτά άφησε ό, τι είχε και δεν είχε εκτός από την θρυλική βίλα στο Μπέβερλι Χιλς, όπου γίνονταν τα πάρτι!

Ράκος η Pamela Anderson! To «αντίο» στον Hugh Hefner με δάκρυα στα μάτια

Νέος ένοικος της θρυλικής έπαυλης είναι ο Ελληνοαμερικανός επιχειρηματίας Ντάρεν Μητρόπουλος, ο οποίος αγόρασε τη βίλα πέρυσι για 100.000.000 δολάρια, αλλά και ένα άλλο ακίνητο δίπλα σε αυτή.

Όταν ο Hugh Hefner ήταν νέος και… αναστάτωνε τα «κουνελάκια» - Σπάνιες φωτο!

 

Δείτε το βίντεο από το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star.

 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top