Η Βίκυ Καγιά αποκάλυψε το φύλο του μωρού που περιμένει

Σε πρόσφατη συνέντευξή της

Η Βίκυ Καγιά αποκάλυψε το φύλο του μωρού που περιμένει

Μέχρι να μπει στον 5ο μήνα της εγκυμοσύνης της, δύσκολα καταλάβαινε κανείς ότι είναι έγκυος. Αλλά το ίδιο είχε συμβεί και στην πρώτη εγκυμοσύνη της Βίκυς Καγιά, όταν έφερε στον κόσμο τον πρώτο καρπό του έρωτά της με τον Ηλία Κρασσά.

Σε πρόσφατη συνέντευξή της, η παρουσιάστρια  αποκάλυψε ότι θα φέρει στον κόσμο αγοράκι όπως έδειξε η τελευταία εξέταση και έτσι η μικρή Μπιάνκα θα αποκτήσει αδερφό.

«Έχουμε και τον Γιώργο, το μεγάλο της οικογένειας, αλλά δεν ξέρω πώς θα είναι με ένα μωρό αγόρι στο σπίτι, θα το δω και θα σου πω» είπε, αναφερόντας ότι ξέρει πώς είναι μιας και η ίδια έχει μεγάλο αδελφό, επίσης: «Όταν ήμασταν παιδιά, με είχε κάνει σάκο του μποξ. Πειραματόζωο για το καράτε του!».

«Βέβαια, η Μπιάνκα τώρα με ρωτάει “μα πού είναι το μωρό;”. Και της λέω “αγάπη μου, στην κοιλίτσα μου”» είπε. Και θυμήθηκε πως όταν ήταν έγκυος στην Μπιάνκα είχε ένα θέμα με το φαγητό. «Και τώρα έχω το ίδιο πρόβλημα, δεν μπορώ να φάω. Νομίζω πως τελικά οι ορμόνες της εγκυμοσύνης σε μένα δεν βοηθούν στο φαγητό. Όμως δεν είχα ιδιαίτερες ναυτίες ούτε έκανα εμετούς, απλά δεν έχω ιδιαίτερη όρεξη. Θέλω να τρώω υγιεινά. Προτιμώ φασολάκια, φακές, φρούτα και λαχανικά. Λες το παιδί να βγει vegan; Τι να πω!» δήλωσε  στο People, ενώ πρόσθεσε πως έχει πάρει μόλις δυόμισι κιλά.

 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top