Happy Day: Η Σταματίνα Τσιμτσιλή αποκάλυψε τις αλλαγές που θα κάνει η Ελένη Μενεγάκη στην εκπομπή της

Δείτε το βίντεο

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή μέσα από την εκπομπής της, Happy Day, αποκάλυψε όλες τις αλλαγές στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη.

Μέχρι στιγμής έχουν ακουστεί πολλά για την εκπομπή της παρουσιάστριας. Η Ελένη Μενεγάκη ψάχνει για μάγειρα και έτσι την Πέμπτη θα κάνει κάστινγκ για να επιλέξει τον σεφ που θα έχει δίπλα της στην εκπομπή.

Μάλιστα η Σταματίνα Τσιμτσιλή αναφέρθηκε και στον Άκη Μπαρμπουζάνη, ο οποίος θα είναι ο νέος σκηνοθέτης της Ελένης Μενεγάκη. 

«Οι περισσότεροι από τους παλιούς της συνεργάτες φεύγουν. Ο Θοδωρής Κουτσογιαννόπουλος, ο Τάσος Τεργιάκης και η Ελιάνα Χρυσικοπούλου παραμένουν. Ο Άκης Μπαρμπουζάνης είναι ένας άνθρωπος που εδώ και πολλά χρόνια επιμελείται την αισθητική και τον φωτισμό όλων των μεγάλων πρότζεκτ και πλέον θα είναι αυτό που θα σκηνοθετεί την Ελένη Μενεγάκη. Ξέρουμε και για άλλα πρόσωπα που συζητάνε αλλά δεν θα σας τα πούμε. Ψάχνει για μάγειρα η Ελένη και την Πέμπτη θα γίνει ένα πολύ μεγάλο κάστινγκ στον Alpha. Η Ελένη «ψηφίζει» νέο αίμα», ανέφερε χαρακτηριστικά η παρουσιάστρια.

Ο Χρήστος Βαρθαλίτης, σημείωσε στη συνέχεια, ότι με την Ελένη έχει κλείσει και ο Σπύρος Μαργαρίτης.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top