Γιώργος Λιανός: Μίλησε πρώτη φορά για την αποχώρησή του από την εκπομπή της Μενεγάκη- «Μας ξεπάστρεψε…»

Όσα είπε on camera

Ριζικές αλλαγές στην εκπομπή της κάνει η Ελένη Μενεγάκη! Πολλοί από τους συνεργάτες της δεν θα είναι στο πλευρό της στην έναρξη της νέας τηλεοπτικής σεζόν.

Ανάμεσα σε αυτούς είναι και ο Γιώργος Λιανός, ο οποίος μίλησε για πρώτη φορά στην κάμερα της εκπομπής «Αποκαλυπτικά» για τη λήξη της συνεργασίας του με την παρουσιάστρια.

Διαβάστε επίσης: Ελένη Μενεγάκη: Όσα αποκάλυψε on camera για τις αλλαγές στην εκπομπή της τη νέα σεζόν!

Ειδικότερα ανέφερε: «Τα πράγματα αλλάζουν στην πορεία αλλάζουν τα σχέδια. Ήταν μια πολύ ωραία συνεργασία που έληξε και ωραία.» και συνέχισε αναφερόμενος στο παρασκήνιο με τα παράπονα που του έκανε η Ελένη Μενεγάκη όταν έμαθε την συνεργασία του με την Κατερίνα Ζαρίφη λέγοντας πως «Στεναχωρήθηκε λιγάκι. Αυτό είναι το εμού και της Ελένης. Έπειτα από συζήτηση μαζί της καταλήξαμε στο ότι θα ήταν καλύτερο να μην προχωρήσει αυτή η συνεργασία φέτος.»

Κλείνοντας είπε: «Μας ξεπάστρεψε η Ελένη. Καλά κάνει και το ανανεώνει. Είχαμε κάνει ένα meeting στις αρχές του Ιούνη και τοποθετήθηκε η Κατερίνα και της είπε «Ελένη αφού θες να κάνεις αλλαγές και να μοιράσεις την τράπουλα άποψη μου είναι να την κάνουμε όλοι με ελαφρά πηδηματάκια». Νομίζω ότι κάνει την σωστή κίνηση η Ελένη για την εκπομπή της. Αφού κάνει μια ανανέωση πρέπει να αλλάξει το οπτικό κι από κει και πέρα φυσικά η θεματολογία με βάση πάντα αυτό που της πηγαίνει. Νομίζω ότι θα το βρει. Η πορεία της στον χώρο έχει δείξει ότι πάντα το βρίσκει.»

Παρακολουθήστε το παραπάνω βίντεο...

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top