Παγκόσμια οργή για το εξώφυλλο του Charlie Hebdo: «Ο Θεός έπνιξε όλους τους νεοναζί του Τέξας»

Δείτε τα tweets – Οργίασαν οι χρήστες - Πρώτη ανάρτηση: 31-08-2017 13:42

Προκαλεί για άλλη μία φορά το γαλλικό σατιρικό περιοδικό Charlie Hebdo με το εξώφυλλο για τον φονικό τυφώνα Χάρβεϊ που έπληξε το Τέξας.

«Υπάρχει Θεός! Έπνιξε όλους τους ναζί του Τέξας». Με αυτές τις φράσεις και θύματα των πλημμυρών να κρατούν ναζιστικές σημαίες και να χαιρετούν ναζιστικά, το νέο εξώφυλλο του Charlie Hebdo έρχεται να προκαλέσει παγκόσμια οργή.

Οι υπεύθυνοι του περιοδικού επέλεξαν ένα σκληρό τίτλο. Να σημειωθεί ότι στο Τέξας πέθαναν 37 άνθρωποι, ενώ χιλιάδες αναγκάστηκαν να εγκαταλείψουν τα σπίτια τους από τις ανυπολόγιστες ζημιές που προκλήθηκαν από τον τυφώνα!

Δείτε τα οργισμένα tweets

Το προκλητικό εξώφυλλο προκάλεσε, όπως ήταν αναμενόμενο, οργή και θυμό. Όχι μόνο από τους Αμερικανούς αλλά και από τους Γάλλους.

«Άρα οι ηλίθιοι του Charlie Hebdo πανηγυρίζουν για την καταστροφή στο Χιούστον από τον Χάρβεϊ γιατί υποστηρίζουν ότι έπνιξε νεοναζί. Τι στο διάολο;» έγραψε η συντηρητική δικηγόρος Debbie Schlussel.

«Charlie Hebdo άντε γαμ…. Αυτοί ήταν όλοι τους καλοί Αμερικάνοι των οποίων οι παππούδες έσωσαν τη Γαλλία από τους Ναζί» έγραψε άλλος χρήστης του twitter.

Κάποιος άλλος γράφει πως τα μέλη του περιοδικού δεν θα πρέπει να περιμένουν ξανά συμπάθεια όταν δεχτούν ξανά επίθεση.

Σε άλλο tweet, ένας χρήστης έχει βγάλει τη φωτογραφία μέσα από τα γραφεία του Charlie Hebdo, λίγο μετά την επίθεση των τζιχαντιστών τον Ιανουάριο του 2015 και χρησιμοποιεί ξανά τη φράση «Υπάρχει Θεός».

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top