Τζένη Μπαλατσινού: Στις ΗΠΑ με την κόρη της, Αλεξάνδρα για να την βοηθήσει στην μετακόμιση!

Δείτε τις φωτό και το βίντεο που ανέβασε

Η Τζένη Μπαλατσινού απόλαυσε το καλοκαίρι της, αφού πέρασε ένα μεγάλο διάστημα αυτού στο αγαπημένο της νησί, την Πάτμο.

Φυσικά δεν ήταν μόνη της αλλά με τα παιδιά της, Αμαλία, Αλεξάνδρα και Μάξιμο, κάνοντας οικογενειακές διακοπές, λίγο πριν οι κόρες της ξεκινήσουν τις σπουδές τους στο εξωτερικό.

Μάλιστα, η γνωστή παρουσιάστρια πέρασε και μερικές μέρες στο Νησί της Αποκάλυψης παρέα με τον Βασίλη Κικίλια, ενισχύοντας τις φήμες ότι είναι ζευγάρι.

Εδώ και μερικές μέρες, όμως, η Τζένη Μπαλατσινού βρίσκεται στις Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής και, συγκεκριμένα, στην Ουάσινγκτον. Αφορμή, φυσικά, στάθηκε η μετακόμιση της μικρής της κόρης, Αλεξάνδρας, η οποία θα ξεκινήσει και αυτή -ακολουθώντας το παράδειγμα της αδελφής της, Αμαλίας-  τις σπουδές της στο Πανεπιστήμιο της Αμερικής και συγκεκριμένα στην George Town.

Έτσι, μητέρα και κόρη ταξίδεψαν μαζί, ώστε η Τζένη να βοηθήσει την Αλεξάνδρα στην εγκατάσταση στο νέο της σπίτι.

Αφού γύρισαν, λοιπόν, την πόλη και επισκέφθηκαν τα γνωστά μνημεία, κάνοντας τουρισμό, η γνωστή παρουσιάστρια, έδωσε την πολύτιμη βοήθειά της στην Αλεξάνδρα, καθώς πήγε μαζί της στα μαγαζιά, ώστε να ψωνίσουν τα απαραίτητα για το σπίτι ενώ στην συνέχεια η Τζένη, σαν κλασσική Ελληνίδα μάνα, έκανε φασίνα αλλά συναρμολόγησε και το κρεβάτι της κόρης της!

 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top