Τέλος η Σκιάθος: Στην Αθήνα ξανά ο Γιώργος Αγγελόπουλος

Τι λέει το ρεπορτάζ του star.gr

Τέλος η Σκιάθος: Στην Αθήνα ξανά ο Γιώργος Αγγελόπουλος

«Βούλιαξε» η Σκιάθος! Και αυτή τη φορά δεν ήταν μόνο για τουριστικούς λόγους, αλλά για λόγους… Survivor.

Κι αυτό γιατί ο «τυφώνας» Ντάνος, κατά κόσμον Γιώργος Αγγελόπουλος, πάτησε ξανά το πόδι του στην πατρίδα του, στο νησί που μεγάλωσε, ζει και που βρίσκονται τα πολύ δικά του πρόσωπα.

Οι συμπατριώτες του, μέχρι και οι τουρίστες ήταν σε επιφυλακή για τη στιγμή που θα τον δουν να «πιάνει λιμάνι» και του είχαν οργανώσει υποδοχή… ήρωα το βράδυ της Παρασκευής, όπως σας έχει ενημερώσει το star.gr.

Τι κι αν οι… «Ντανίτσες» περίμεναν ότι θα έχουν την ευκαιρία να βλέπουν για αρκετές ημέρες το νικητή του ριάλιτι επιβίωσης κοντά τους και να κάνουν… οφθαλμόλουτρο στις παραλίες του νησιού, τα σχέδια του ίδιου είναι άλλα.

Όπως είχατε διαβάσει επίσης σε ρεπορτάζ μας, η παραμονή του πρώην «Διάσημου» στο σπίτι του θα ήταν βραχείας διάρκειας, μιας και «τρέχουν» πολλές επαγγελματικές εκκρεμότητες στην πρωτεύουσα, τόσες που θα τον κρατήσουν μακριά από το νησί του.

Όπερ και εγένετο.

Αν και οι πρώτες προβλέψεις «έδιναν» ότι ο Γιώργος Αγγελόπουλος θα μείνει μέχρι την Δευτέρα κοντά στη μητέρα του και τα πρόσωπα της οικογένειάς του, εντούτοις, σύμφωνα με το ρεπορτάζ του star.gr, αναχώρησε το βράδυ της Κυριακής για την Αθήνα.

Μάλιστα, δεν είναι γνωστός ο τρόπος με τον οποίο έφυγε από το νησί, καθώς θέλησαν να το κρατήσουν κρυφό, προκειμένου να μην υπάρξει κόσμος που θα τον ακολουθήσει και εκεί.

Ωστόσο, υπάρχουν και οι φήμες που λένε ότι είναι ακόμα στο νησί, παρόλο που την Δευτέρα δεν εθεάθη πουθενά στο νησί – κάτι που αν κρίνουμε από τις εκδηλώσεις θαυμασμού του κόσμου είναι κάτι παραπάνω από αδύνατο.

Να συμπληρώσουμε ότι λέγεται πως γύρω στις αρχές του Αυγούστου λέγεται ότι θα πραγματοποιήσει ακόμα ένα ταξίδι στο νησί του Παπαδιαμάντη, που όλα δείχνουν ότι – αν μη τι άλλο – θα διαρκέσει περισσότερες ημέρες.

Όσο για το περί τίνος πρόκειται και ποιες είναι αυτές οι υποχρεώσεις που τον κάνουν να αποχωριστεί τόσο άμεσα τους δικούς του; Πολύ σύντομα θα γίνουν γνωστές.

 

Ρεπορτάζ: Κάσσι Φιλιππιτζή

email: k.filippitzi@star.gr

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top