Νταν-ικός στην Σκιάθο: Με ιδιωτικό σκάφος θα φτάσει ο νικητής του survivor!

Μάθε όλες τις λεπτομέρειες από το star.gr

Νταν-ικός στην Σκιάθο: Με ιδιωτικό σκάφος θα φτάσει ο νικητής του survivor!

Ένα ολόκληρο νησί στο πόδι! Έτσι είναι τις τελευταίες ημέρες η Σκιάθος που για πολλούς έχει γίνει το νησί - συνώνυμο του νικητή του survivor, Γιώργου Αγγελόπουλου.

Μπορεί η αυλαία του ριάλιτι επιβίωσης να έπεσε πριν από σχεδόν 3 εβδομάδες στον Άγιο Δομίνικο, όποτε και αναχώρησαν από το εξωτικό νησί της Καραιβικης οι 4 «τελικοί επιζήσαντες», Κώστας Αναγνωστοπουλος, Κωνσταντίνος Βασάλος, Μάριος Πρίαμος και Γιώργος Αγγελόπουλος, και η ανακοίνωση του νικητή να έγινε μέσα στο κατάμεστο άλσος βεικου πριν από λιγότερες από 10 ημέρες, αλλά ο Ντάνος ακόμα δεν έχει φανεί στο νησί του.

Τώρα, όμως, η ώρα αυτή είναι πιο κοντά από ποτέ.

Ο Σκιαθιτης δάσκαλος θαλάσσιου σκι κάνει comeback... μετά βαίων και κλαδων!

Σύμφωνα με το αποκλειστικό ρεπορτάζ του star.gr, η πολυαναμενόμενη άφιξή του είναι μόλις λίγες ώρες μακριά, μιας και θα πατήσει το πόδι του στο "σπίτι" του στις 19:30. Όπως είμαστε σε θέση να γνωρίζουμε, το καταπράσινο νησί των σποράδων έχει ήδη βουλιάξει από κόσμο.

Τόσο που ακόμα και ο Ντάνος δεν μπόρεσε να βρει εισιτήριο για να γυρίσει στο μέρος που μεγάλωσε και ζει. Ακτοπλοϊκά και αεροπορικά εισιτήρια έχουν εξαντληθεί και έτσι θα καταφθάσει στην σκιαθο με ιδιωτικό σκάφος που θα αναχωρήσει από τα Βασιλικά Ευβοίας.

Το εν λόγω σκάφος θα δέσει στο σημείο όπου δένουν τα δελφίνια, τα οποία ειδικά τις τελευταίες ημέρες είναι γεμάτα με ανθρώπους που θέλουν να δουν - κι αν είναι τυχεροί να γνωρίσουν - από κοντά το φαβορί του survivor.

Ολόκληρες οι αστυνομικές δυνάμεις του νησιού είναι σε επιφυλακή, ενώ οι ντόπιοι, σύμφωνα με το ρεπορτάζ μας, λένε ότι δεν αρκεί το προσωπικό που υπάρχει για να επιβάλλει την τάξη - κάτι που σίγουρα θα χρειαστεί! Έχει μάλιστα επιστρατευτεί και ιδιωτική ασφάλεια για να συνδράμει σε αυτό που από πολλούς έχει χαρακτηριστεί ως το μεγαλύτερο γεγονός που έχει γίνει ποτέ στο μέρος.

Τις τελευταίες ώρες, και συγκεκριμένα από το πρωί της Πέμπτης το νησί έχει γεμίσει με τις αφίσες που ανακοινώνουν το event της υποδοχής του στο Μπούρτζι, στο λιμάνι της Σκιάθου, μέσα στο ανοιχτό θέατρο που υπάρχει. Μάλιστα, υπήρξαν και κάποιοι που μοίραζαν φειγ βολάν για τη μεγάλη βραδιά της Παρασκευής!

Πισω από την εν λόγω διοργάνωση "κρύβονται" τοπικοί σύλλογοι, ενώ ο Δήμος έχει μικρό μερίδιο, γιατί, σύμφωνα με το ρεπορτάζ μας, ο δήμαρχος δεν θεωρεί τόσο σπουδαίο το εν λόγω γεγονός και θεωρεί ότι το νησί έχει γεμίσει γιατί είναι πόλος έλξης τουριστών ούτως ή άλλως.

Τέλος, να σας αποκαλύψουμε ότι η παραμονή του δε θα διαρκέσει για παραπάνω από 2 με 3 ημέρες, καθώς οι επαγγελματικές του υποχρεώσεις είναι τέτοιες που θα τον αναγκάσουν να αποχωριστεί ξανά το πατρικό του, ωστόσο όχι για τόσο μεγάλο χρονικό διάστημα, όσο όταν έλειψε για να συμμετάσχει στο παιχνίδι.

Μένει να δούμε αν θα φιλήσει το χώμα μόλις πατήσει το πόδι του, όπως έχει προαναγγείλει καλεσμένος στην εκπομπή της Ελεονώρας Μελέτη!

 

Ρεπορτάζ: Κασσι Φιλιππιτζή

Email: k.filippitzi@star.gr

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top