Έλαμπε ο νιόπαντρος Σάκης Ρουβάς στο Χ Factor – Η έκπληξη που του έκαναν στο πλατό!

Δείτε το σχετικό απόσπασμα

Είναι ευτυχισμένος κι αυτό φαίνεται στο πρόσωπο, στο χαμόγελο και στα μάτια του. Ντυμένος εκείνος στα λευκά αυτή τη φορά, το βράδυ της Πέμπτης, ο νιόπαντρος Σάκης Ρουβάς εμφανίστηκε στο πλατό του X Factor.

Μάλιστα, κατά την είσοδό του, άναψαν πυροτεχνήματα, το κοινό σήκωσε πανό και κάρτες που αφορούσαν στον γάμο του με την Κάτια Ζυγούλη, ενώ η γυναίκα που του έχει χαρίσει 4 παιδιά εμφανίστηκε και στο video wall, μιας κι εκεί προβάλλονταν φωτογραφίες από τον γάμο τους.

Ο κορυφαίος Έλληνας σταρ ευχαρίστησε όλο τον κόσμο για τις ευχές που του έστελνε τόσες ημέρες. Και είπε: «Αυτή η εβδομάδα ήταν μία υπέροχη εβδομάδα για εμένα. Η Δευτέρα που πέρασε ήταν μια υπέροχη Δευτέρα για εμένα και την οικογένειά μου. Ήταν μια ονειρική βραδιά και όλη η εβδομάδα που πέρασε ήταν γεμάτη από μηνύματα αγάπης που έρχονταν από όλο τον κόσμο. Θέλω να πω πόσο τυχερός άνθρωπός είμαι… Η αγάπη σας με αγκαλιάζει κι εμένα και την οικογένειά μου. Αισθάνομαι ότι ζω μια ζωή παραμυθένια, έχοντας όλους εσάς σαν φίλους πραγματικούς, που με συνοδεύετε και με στηρίζετε σε κάθε μου βήμα. Σας ευχαριστώ! Εύχομαι αυτή η πορεία να συνεχιστεί, να είμαστε μαζί, να ονειρευόμαστε μαζί και να είστε όλοι πάρα πολύ καλά».

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top