Η Βαλαβάνη άδειασε τον Μισθοφόρο στο Survivor Panorama

Δείτε το βίντεο

Παρακολούθησε κι εκείνη, όπως όλοι οι τηλεθεατές τις βαριές κουβέντες που είπε στον Σπαλιάρα ο Αναγνωστόπουλος στο επεισόδιο της Κυριακής και καλεσμένη στην εκπομπή Survivor Πανόραμα το σχολίασε.

Η Ευρυδίκη Βαλαβάνη είπε πώς τις φάνηκε που ο Μισθοφόρος τα «πήρε» όταν ο Σπαλιάρας υποστήριξε τον Ντάνο στο παιχνίδι, ενώ όταν ο ίδιος έχασε από τον Γιάννη Σπαλιάρα, τον μούτζωσε.

«Τον Αναγνωστόπουλο τον έχουμε συνηθίσει να τα λέει έξω από τα δόντια. Νομίζω ότι κάποιες φορές αναγνωρίζει το λάθος του, κάποιες όχι. Ήταν υπερβολικό αυτό που είπε τώρα στον Σπαλιάρα, το να δίνεις οδηγίες ή όχι. Κι εγώ όταν ήμουν στο παιχνίδι, όταν έγινε ατομικό, έδινα συμβουλές στη Σάρα. Γιατί να μην δώσεις συμβουλές, δεν καταλαβαίνω. Αυτό δείχνει την καλή θέληση και την ψυχή σου», είπε.

Και συνέχισε: «Ήταν υπερβολικός ο Κώστας, ότι εμείς σε ταΐσαμε τόσο καιρό και πας και δίνεις συμβουλές στον Ντάνο. Τα λέει έξω από τα δόντια ο Κώστας, μερικές φορές άδικα θεωρώ. Δεν είναι κακό παιδί, απλά παρεξηγεί πράγματα, τα παίρνει πιο προσωπικά. Σε ένα παιχνίδι μας είχε πει “σκάστε” και μετά ένιωσε τόσο άσχημα που μας ζήτησε συγγνώμη. Πάνω στην ένταση του αγώνα μπορεί να πεις πολλά πράγματα».

 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top