Δεν είναι τρολ! Η Λάουρα Νάργες γυμνάζεται μέσα στον καύσωνα κάτω από φοίνικες- ΒΙΝΤΕΟ

Δείτε τι ανέβασε στο Instagram

Με καλοκαιρινή διάθεση, κάτω από έναν φοίνικα υποδέχτηκε η Λάουρα Νάργες τον Ιούλιο .

Η πρώην παίκτρια του Survivor, φορώντας ένα μπλε φόρεμα και σαγιονάρες, ανέβηκε σε ένα ψηλό πεζούλι και ακολούθησε τη μόδα που θέλει τους celebrities να κάνουν «4GSQUAT». Μπορεί στο reality επιβίωσης να μην είχε την φήμη της φοβερής αθλήτριας, ωστόσο όπως φαίνεται, η Λαουρίτα έβαλε για τα καλά την γυμναστική στη ζωή της μετά το παιχνίδι! 

«Καλό μήνα αγάπες!  Έφτασε επιτέλους ο Ιούλιος και εγώ τον υποδέχτηκα με αυτό το #4GSQUAT που βλέπω πως κάνετε όλοι σας! Εσείς, τι καλό κάνετε σήμερα;». Αυτό έγραψε στη λεζάντα η ξανθιά παρουσιάστρια, συγκεντρώνοντας χιλιάδες likes και σχόλια. 

ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΟΜΩΣ ΤΟ «4GSQUAT»

Χαμούλη κάνει τον τελευταίο καιρό μια νέα τάση στο διαδίκτυο και όλοι αναρωτιούνται τι ακριβώς είναι! Διάσημοι και μη, ανεβάζουν βιντεάκια στο Instagram ή στο Facebook ,προσπαθώντας να κάνουν squats (μτφ βαθιά καθίσματα). Όμως δεν πρόκειται για απλά squats, αλλά για μια άσκηση κατά την οποία τοποθετείς το δεξί πόδι πάνω στο αριστερό, σχηματίζοντας στην ουσία ένα «4» και να κρατήσεις τα χέρια σου, με τέτοιο τρόπο, ώστε να δημιουργήσεις ένα «G». Αν μπορείς και εσύ να το κάνεις, τότε είσαι έτοιμος για να γυρίσεις το δικό σου 4GSQUAT challenge video. 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top