Survivor αποκάλυψη: Αυτός είναι ο άνδρας που πρόσεχε σαν τα μάτια του την Ευρυδίκη Βαλαβάνη στον Άγιο Δομίνικο -ΦΩΤΟ

Τι ανέβασε η αθλητικογράφος στο Instagram

Ευρυδίκη Βαλαβάνη γιατρός survivor

Παρελθόν αποτελεί για το Survivor η Ευρυδίκη Βαλαβάνη!

Η πρώην παίκτρια του reality επιβίωσης ήταν υποψήφια προς αποχώρηση μαζί με τους Σπαλιάρα και Αγγελόπουλο, και  έφυγε μιας και ήταν η...  τελευταία στην προτίμηση του κόσμου, με βάση την μεγάλη ψηφοφορία που είχε γίνει πριν από μερικές ημέρες.

Η αθλητικογράφος του ΣΚΑΙ, η οποία ετοιμάζεται να επιστρέψει στην αγκαλιά της οικογένεια της, θέλησε να ευχαριστήσει δημόσια τον γιατρό του survivor που την βοήθησε πολύ όσο ήταν στο reality, καθώς η ίδια είχε αντιμετωπίσει αρκετά σοβαρούς τραυματισμούς στα αγωνίσματα. 

«Αυτός ο άνθρωπος ήταν στο πλευρό μας 5 ολόκληρους μήνες και μας πρόσεχε στα μάτια του! Ένας υπέροχος επιστήμονας και ένας φανταστικός ΑΝΘΡΩΠΟΣ», έγραψε στο Instagram η πρώην παίκτρια της κόκκινης ομάδας, ανεβάζοντας παράλληλα και ανάλογο κείμενο γραμμένο στα Αγγλικά.

Ο ΓΙΑΤΡΟΣ

Λίγες ώρες νωρίτερα η Ευρυδίκη Βαλαβάνη έγραφε στο Instagram. «Ένα όμορφο ταξίδι ολοκληρώθηκε μετά από 5 ολόκληρους μήνες.. Ένα ταξίδι γεμάτο όμορφες εικόνες και μαγευτικά τοπία. Ένα ταξίδι με ξεχωριστούς ανθρώπους και πολύτιμους φίλους που θα κρατήσω στην ζωή μου! Τώρα όμως ήρθε η ώρα να επιστρέψω στην αγαπημένη μου οικογένεια και τους δικούς μου ανθρώπους που με έχουν στηρίξει όσο κανένας άλλος! Ανυπομονώ να έρθω να σας κάνω μία τεράστια αγκαλιά».

Δείτε επίσης:

Survivor-Κώστας Κοκκινάκης: «Θεωρώ πως outsider είναι ο…»

Survivor: Τα έχει ο Ντάνος με την Ευρυδίκη; Ο Κοκκινάκης μαρτύρησε την αλήθεια!

Survivor-Γιώργος Χρανιώτης: «Ο Μάριος με έκανε να θυμώνω γιατί…»

 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top