Θα αποτεφρωθεί η σορός της Νανάς Καραγιάννη-Τι αναφέρουν οι τελευταίες πληροφορίες

Η επιθυμία της παρουσιάστριας

Ο ξαφνικός θάνατος της Νανάς Καραγιάννη, που βρέθηκε νεκρή την Τρίτη στο διαμέρισμά της στην Κυψέλη από τον πατέρα της, έχει σοκάρει συγγενείς και φίλους. Η σορός της άτυχης παρουσιάστριας, πρόκειται να αποτεφρωθεί στο εξωτερικό.

Την ανακοίνωση έκανε εκ μέρους της μητέρας της Νανάς Καραγιάννη, η δημοσιογράφος και φίλη της παρουσιάστριας, Αφροδίτη Υψηλάντη. Συγκεκριμένα η ίδια έγραψε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook: «Η σορός της Νανάς θα ταξιδέψει στο εξωτερικό για να αποτεφρωθεί. Αυτή ήταν η τελευταία επιθυμία της, όπως μου είπε πριν λίγο η μητέρα της».

Σήμερα στην εκπομπή του Star, Αλήθειες με τη Ζήνα, η δημοσιογράφος και φίλη της παρουσιάστριας, Σπυριδούλα Κάμπου, ανέφερε τηλεφωνικά, πως η σορός της Νανάς Καραγιάννη, θα μεταφερθεί το μεσημέρι στο Γ' Νεκροταφείο Αθηνών, όπου εκεί θα γίνει μια τελετή στη μνήμη της.

Στη συνέχεια η σορός της παρουσιάστριας θα κατευθυνθεί στη Βουλγαρία, όπου και θα γίνει η αποτέφρωση. Η οικογένεια της Νανάς Καραγιάννη μάλιστα επιθυμεί η τελετή να γίνει σε κλειστό οικογενειακό κύκλο.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top