Oικονομάκης: «Η Νανά έψαχνε δουλειά και μου ζήτησε ακόμα και να σκουπίζει»- Τι είπε στο Star ο άνθρωπος που την στήριξε

"Της έκαναν μπούλινγκ" είπε χαρακτηριστικά στην εκπομπή "Αλήθειες με τη Ζήνα"

Θλίψη στο δημοσιογραφικό χώρο και όχι μόνο έχει προκαλέσει ο θάνατος της δημοσιογράφου Νανάς Καραγιάννη από νευρική ανορεξία.

Ο Θοδωρής Οικονομάκης, ο άνθρωπος που άπλωσε το χέρι του στην Νανά όταν εκείνη έψαχνε δουλειά φανερά στενοχωρημένος μίλησε στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα» για αυτό το χαμογελαστό κορίτσι.

«Το 2013 είχαμε μία επικοινωνία με την Νανά η οποία δεν μπορούσε να βρει δουλειά στην δημοσιογραφία την οποία αγαπά. Εμείς εκείνη την περίοδο θέλαμε να βρούμε συνεργάτες στο κομμάτι της αρθρογραφίας. Τότε μου είπε πως ψάχνει μία οποιαδήποτε θέση μέσα στο κομμωτήριο από ρεσεψιόν ακόμα και μία σκούπα να πιάσει. Αυτά τα μηνύματα διάβαζα χθες και γι’ αυτό το λόγο είμαι συναισθηματικά φορτισμένος» είπε χαρακτηριστικά και πρόσθεσε:

«Αυτό που της δώσαμε εμείς ήταν ένα σπίτι το οποίο δεν θα την εκθέτει οπτικά στον κόσμο και θα της δίνει μία ασφάλεια αλλά και θα της άρεσε. Είμασταν 3 χρόνια συνεργάτες. Θεωρώ πως της έκαναν μπούλινγκ και καλοπροαίρετο και κακοπροαίρετο. Πίστευε πως οι καλοπροαίρετοι  ήταν κακοπροαίρετοι και οι κακοπροαίρετοι ήταν επικριτικοί. Αυτό την έφτασε στο να δείξει αυτό που ήθελαν να δουν οι άλλοι. Δεν επικεντρώθηκε στον εαυτό της αλλά σε αυτά που ήθελαν να δουν οι άλλοι».

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top