Η Ευρυδίκη Βαλαβάνη εκτός Survivor: Οι ΠΡΩΤΕΣ της ΔΗΛΩΣΕΙΣ

Δείτε το βίντεο

Αγκαλιές και δάκρυα υπήρχαν κατά την αποχώρηση της Ευρυδίκης Βαλαβάνη από το Survivor!

Η τελευταία γυναίκα του ριάλιτι επιβίωσης, που ήταν υποψήφια προς αποχώρηση μαζί με τους Σπαλιάρα και Αγγελόπουλο, έφυγε μιας και ήταν η...  τελευταία στην προτίμηση του κόσμου, με βάση την μεγάλη ψηφοφορία που είχε γίνει πριν από μερικές ημέρες..

«4,5 μήνες τώρα το να είσαι με ένα σακίδιο και τα μόνα πράγματα που έχεις να είναι μια αλλαξιά ρούχα και λίγο φαγητό, είναι πραγματικά πολύ σκληρό. Από την άλλη είναι κάτι που σε μαθαίνει. Σε διδάσκει πολλά πράγματα. Έφτασα πολύ κοντά στην πηγή που λέγεται τελικός, αλλά δυστυχώς δεν κατάφερα να πιω νερό. Μπορώ να πω ότι είμαι στεναχωρημένη, αλλά από την άλλη, μπορώ να πω ότι είμαι πάρα πολύ χαρούμενη», είπε η αθλητικογράφος του ΣΚΑΙ, μιλώντας στην κάμερα.

Και συνέχισε: «Πάρα πολύ χαρούμενη γιατί είμαι η τελευταία γυναίκα. Κλείνω έτσι την πόρτα η τελευταία παίκτρια στο Survivor. Πλέον είναι μια αντρική υπόθεση και νομίζω ότι αυτό ήταν και λίγο αναμενόμενο. Αλλά δεν στεναχωριέμαι, είμαι πολύ ικανοποιημένη μέχρι εδώ που έχω φτάσει. Πολύ τυχερή, θα το λέω συνέχεια. Και πραγματικά φεύγω πολύ γεμάτη».

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top