Ζάχος Παπαδάκης: Τι είπε ο πρώην παίκτης του ΜasterChef που έκανε έξω φρενών τον Σκαρμούτσο!

’’Συμπεριφέρθηκα λίγο επιπόλαια και απότομα’’

Καλεσμένος στην εκπομπή «Αλήθειες με την Ζήνα», ήταν το μεσημέρι της Δευτέρας, ο Ζάχος Παπαδάκης.

Ο παίκτης του ΜasterChef αποχώρησε από το παιχνίδι το Σάββατο 24/6 μετά από μια μάχη με τον Γιώργο Πορφύρη, καθώς ήταν οι δύο κύριοι υπεύθυνοι για την ήττα της ομάδας τους.

Διαγωνίστηκαν σε μια αντιγραφή πιάτου «χτένια παναρισμένα με κάρυ και αλάτι, πουρέ από φακές BELUGA, κράκερ από κουλούρι Θεσσαλονίκης και αυγολέμονο με ντάσι και λέμονγκρας». 

Ο 26χρονος Κρητικός αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στο περιστατικό με τον Δημήτρη Σκαρμούτσο.Να υπενθυμίσουμε ότι ο Ζάχος αρνήθηκε να παρακολουθήσει πως μπορεί να φιλετάρει ένα ψάρι και αυτί το γεγονός εξόργισε τον κριτή.

Ο ίδιος δήλωσε: «Τον προκάλεσα την προ τελευταία ημέρα. Ήταν ένα ξέσπασμά μου. Συμπεριφέρθηκα λίγο επιπόλαια και απότομα. Θεώρησα ότι εκείνη την στιγμή που είμασταν στους 10 καλύτερους ότι έπρεπε να το κάνουμε μόνοι μας, ώστε να δουν τι αξίζουμε. Δεν σήμαινε ότι δεν ήθελα να μάθω».

Και πρόσθεσε: «Από το παιχνίδι αποκόμισα τις καλύτερες εντυπώσεις. Θα μου μείνουν οι ευχάριστες στιγμές και όλη αυτή η διαδικασία της μαγειρικής».

Κλείνοντας  αποκάλυψε πως καλύτερη χημεία είχε με τον Σωτήρη Κοντιζά. «Ο κ. Σκαρμούτσος ήταν πιο χαλαρός, ο κ. Κοντιζάς  ήταν αυστηρός ενώ ο κ. Ιωαννίδης ήταν σε μια ενδιάμεση κατάσταση», είπε χαρακτηρίζοντας τους κριτές.

Λίγα λόγια για τον Ζάχο Παπαδάκη:

Ο Ζάχος Παπαδάκης είναι από το Ηράκλειο της Κρήτης. Όταν είπε στους γονείς ότι θα ασχοληθεί με την μαγειρική νόμιζε ότι τους έκανε πλάκα και του είπαν: «Άσε τη μαγειρική και ασχολήσου με ηλεκτρονικά. Από  μικρός μαγείρευε όταν γυρνούσε από το σχολείο.Αγαπά την ιταλική κουζίνα.

Δείτε το βίντεο...

 

 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top