Δευτέρα μεν, ΑΠΟΧΩΡΗΣΗ δε! ΠΟΙΟΣ θα φύγει από το Survivor;

Δείτε το σχετικό απόσπασμα

Οι αποχωρήσεις συνήθως γινόντουσαν την Τετάρτη, αλλά με το Survivor να φτάνει στο τέλος του, αλλάζει και αυτό, όπως και τόσο άλλα στο ριάλιτι επιβίωσης.

Όπως φαίνεται στο τρέιλερ του επεισοδίου της Δευτέρας, οι παίκτες αγωνίζονται για τη δεύτερη πολυπόθητη ασυλία – να θυμίσουμε ότι η πρώτη κερδήθηκε από τον Κώστα Αναγνωστόπουλο στο παιχνίδι της Κυριακής.

Στο αγώνισμα της Δευτέρας καλούνται να ισορροπήσουν πάνω σε έναν κορμό που γυρνάει και όποιος τους νικήσει όλους θα μπορέσει ήρεμος να συνεχίσει την πορεία του στο παιχνίδι με το τοτέμ ασυλίας ανά χείρας!

Στη συνέχεια, οι παίκτες θα οδηγηθούν στο συμβούλιο του νησιού για τη νέα αποχώρηση!

«Για τις επόμενες δύο αποχωρήσεις θα παίζουμε δύο ασυλίες. Δύο αγωνίσματα για ασυλία. Το κάθε ένα από τα δύο αγωνίσματα θα αναδεικνύει έναν νικητή, ο οποίος θα παίρνει και την αντίστοιχη ασυλία» είχε αναφέρει ο Σάκης Τανιμανίδης.

Στο τρέιλερ, όλοι οι παίκτες δείχνουν πως είναι αποφασισμένοι για νίκη.

«Θα ήθελα πάρα πολύ να ξημερώσει και να πάω να αγωνιστώ ξανά για το επόμενο κολιέ, γιατί πρέπει να το πάρω ή εγώ ή η Ευρυδίκη σήμερα» δηλώνει προβληματισμένος ο Γιώργος Αγγελόπουλος, αφού γνωρίζει πως με τη νίκη του Κώστα Αναγνωστόπουλου στο πρώτο αγώνισμα ασυλίας τα πράγματα για την Ευρυδίκη και για εκείνον γίνονται δύσκολα. Υπάρχει και ο τραυματισμός που ταλαιπωρεί την "Διάσημη", θα της επιτρέψει να κερδίσει;

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top