Ελένη Μενεγάκη: "Στενοχωρήθηκα που έφυγε η Σάρα, δεν κατάλαβα πώς ψηφίσανε"

Δείτε το σχετικό απόσπασμα

Δείτε περισσότερα άρθρα μας στα αποτελέσματα αναζήτησης

Add star.gr on Google

Τις εξελίξεις και την αποχώρηση της Σάρας Εσκενάζυ συζήτησαν το μεσημέρι της Πέμπτης στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη.

Η παρουσιάστρια και οι συνεργάτες της σχολίασαν όσα είχαν δει στο τελευταίο επεισόδιο του ριάλιτι επιβίωσης με την «ωραία Ελένη» να τονίζει ότι δεν της άρεσε το αποτέλεσμα της ψηφοφορίας, ενώ η Άση Μπήλιου προσέγγισε τους παίκτες από…. αστρολογικής πλευράς.

«Υπάρχουν κάποιοι που είναι τόσο καλοί παίκτες, που αξίζουν να είναι στον τελικό. Αλλά πραγματικά μέσα στον καιρό μπορεί να αλλάξει η διάθεσή σου απέναντι στους παίκτες. Στενοχωρήθηκα που έφυγε η Σάρα, και δεν κατάλαβα και πώς ψηφίσανε. Γιατί σκέφτηκα ότι 2-3 θα ψηφίσουν. Σκέφτηκα ότι μπορεί να ψηφίσουν Αγγελόπουλο ή Σπαλιάρα… Του Βασάλου του βγάζω το καπέλο του παιδιού», είπε η παρουσιάστρια.

Και συνέχισε: «Έχει γκαζώσει πάρα πολύ! Χτες ήταν πάρα πολύ καλός! Είχε μνήμη, εγώ μόνο που τα είδα τα σχεδιάκια ζαλίστηκα! Θα τα πέταγα στην τύχη! Δεν φανταζόμουν ότι η Σάρα, που την άκουσα να λέει πολλές φορές πώς να ψηφίζει, να ψηφίσει την Ευρυδίκη. Παρασύρθηκε η Σάρα! Σου λέει, τι να ψηφίσω, τον Αγγελόπουλο, να γελάει ο κόσμος;».

 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top