Στο Survivor Panorama η Μαραγκουδάκη: «Με ενοχλούν τα spoiler και δεν ξέρω για ποιο λόγο γίνονται!»

Δείτε το σχετικό απόσπασμα

Μια ιδιαίτερη γυναικεία παρουσία είναι παρούσα το μεσημέρι της Πέμπτης στην εκπομπή Survivor Panorama.

Η Άλκηστις Μαραγκουδάκη, η διευθύντρια προγράμματος του ΣΚΑΪ κάθισε απέναντι από την Ελεονώρα Μελέτη και δίπλα στον Κώστα Κοκκινάκη που είναι επίσης καλεσμένος στην απογευματινή εκπομπή του ΣΚΑΙ και μίλησε για το  παιχνίδι επιβίωσης, αποκάλυψε τον αγαπημένο της παίκτη, ενώ αναφέρθηκε και στα spoiler που βγαίνουν από το παιχνίδι και πώς τις φαίνεται που διαρρέουν ειδήσεις που αφορούν στο – αποδεδειγμένα - νούμερο ένα προϊόν του τηλεοπτικού σταθμού του Φαλήρου.

Αρχικά, χαρακτήρισε τον Κοκκινάκη, ως τον πλέον αγαπημένο της παίκτη, γιατί «έβγαζε μια στωικότητα στις γυναίκες της ομάδας του. Έχει κι ένα χιούμορ το οποίο είδαμε λίγο πριν αποχωρήσει. Τότε, ο κόσμος άρχισε να καταλαβαίνει ποιος είναι ο Κώστας Κοκκινάκης».

Στη συνέχεια, η παρουσιάστρια τη ρώτησε για τα spoiler που βγαίνουν για το Survivor, αναφορικά με τα οποία η Μαραγκουδάκη ξέσπασε.

«Τσιτώνομαι πολύ! Και δεν πετυχαίνουν κιόλας όσα spoiler λένε! Είδα χθες ένα πρωινό του Alpha που λέγανε τελείως άλλα πράγματα από αυτό που ήταν! Είχαν ποσοστά, είχαν αναλύσεις, αλλά τελείως άλλα από αυτά που γίνανε!», είπε.

Και συνέχισε: «Με ενοχλεί αυτό και δεν ξέρω για ποιο λόγο γίνεται! Γίνεται γιατί κάποιοι άνθρωποι ποντάρουν σε κάποια πράγματα και θέλουν να κάνουν τους σπουδαίους και να διεκδικούν τη μοναδικότητα της πληροφορίας, το κάνουν για να αποδομήσουν το πρόγραμμα για να μην έχει τηλεθέαση, δεν ξέρω γιατί γίνεται! Τελικά όμως βλέπω πως αυτό δεν έχει επηρεάσει καθόλου την τηλεθέαση του ριάλιτι».

Τέλος, ανέφερε πως η μόνη στην οποία λέει το αποτέλεσμα του παιχνιδιού πριν παιχτεί είναι η Ευαγγελία Αραβανή. «Τις περισσότερες μέρες ξέρω τα αποτελέσματα, αλλιώς καταλαβαίνω τις φίλες μου. Ας πούμε με παίρνει η Ευαγγελία Αραβανή και μου λέει “H θεία μου θα πάθει ταχυπαλμία. Πες μας ποια ομάδα κερδίζει”», αποκάλυψε.

 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top