«Ντανικιά» η Μενεγάκη: «Μου περνάει η σκέψη ότι μπορεί να χάρισε την ασυλία στην Βαλαβάνη!»

Δείτε το σχετικό απόσπασμα

Ένα από τα πιο έντονα επεισόδια ήταν αυτό της Τετάρτης στο Survivor που ολοκληρώθηκε με την αποχώρηση του Γιώργου Χρανιώτη.

Και φυσικά όλες οι «εξελίξεις» συζητήθηκαν το μεσημέρι της Πέμπτης στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη.

«Το ένας εναντίον όλων εξηγείται με δύο τρόπους: το ένα είναι ότι θα τον εξοντώσουν τον κακομοίρη τον Αγγελόπουλο. Από την άλλη όμως, αυτό τον ευνοεί ακόμη περισσότερο σε δημοφιλία, καθώς θα δει το κοινό έναν άντρα να αγωνίζεται μέχρι τέλους! Εμπειρία θα έχουν όλοι, το ότι δεν θα παίρνεις ανάσα, θα σου κοπεί η ανάσα, θα πέσεις κάτω;» είπε η παρουσιάστρια με τον Γρηγόρη Γκουντάρα να προσθέτει: «Θα βλέπουμε όλοι έναν υπερήρωα!»

Όταν η συνεργάτιδά της, Φωτεινή Πετρογιάννη είχε το λόγο, η Ελένη τη διέκοψε, για να αποθεώσει τον Γιώργο Χρανιώτη: «Μισό λεπτό ρε παιδάκι μου! Να κάνουμε ένα σχόλιο για τον Χρανιώτη, πόσο εντυπωσιακός είναι ο τρόπος που μίλησε και αποχώρησε! Πόσο αληθινός και δίκαιος ήταν! Δεν χαίρομαι που φεύγω, αλλά χαίρομαι που αφήνω πίσω έναν πιο δυνατό παίκτη πίσω να συνεχίσει! Βρε μπράβο του του παιδιού! Άψογος ο Ντάνος, αλλά εδώ πρωταγωνιστής είναι ο Χρανιώτης που φεύγει!».

Όσο για τη συζήτηση της τηλεοπτικής παρέας για την ασυλία που κέρδισε η Ευρυδίκη Βαλαβάνη, μοιράστηκε τις σκέψεις της: «Η ροή του παιχνιδιού άλλαξε από την ατομική ασυλία. Μήπως την άφησε την ατομική ασυλία; Είπε με δικά του λόγια ότι πιστεύει ότι μπορεί να μείνει. Αφού το ξέρει, και ξέρει ότι η Ευρυδίκη είναι το ταίρι του αγωνιστικά! Εμένα μου περνάει σαν σκέψη από το μυαλό, ότι την άφησε να κερδίσει!» 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top