Η ΠΡΩΤΗ δήλωση της Ντορέττας Παπαδημητρίου για τον χωρισμό της με τον Άλεξ Φραντζολίνι

Τι δήλωσε

Η ΠΡΩΤΗ δήλωση της Ντορέττας Παπαδημητρίου για τον χωρισμό της με τον Άλεξ Φραντζολίνι

Η σχέση τους είχε απασχολήσει αρκετές φορές τα μίντια, αν και οι ίδιοι κρατούσαν χαμηλούς τόνους και όπως φαίνεται το ίδιο θα γίνει και με το χωρισμό τους.

Η είδηση ότι η Ντορέττα Παπαδημητρίου και ο Άλεξ Φρανζολίνι δεν είναι πια μαζί έγινε γνωστή πριν από μόλις μερικές ημέρες και η παρουσιάστρια αποφάσισε να τοποθετηθεί πάνω στο χωρισμό της.

«Σε μια σχέση πάντα δίνω δεύτερη και τρίτη ευκαιρία, αλλά όταν δω ότι κάτι δεν λειτουργεί, φεύγω. Δεν θέλω να κρατάω μαυρίλα μέσα μου», δήλωσε σε πρόσφατη συνέντευξή της στο Down Town.

Όταν, μάλιστα, ρωτήθηκε συγκεκριμένα για τον χωρισμό από τον Άλεξ, εκείνη είπε: «θα μου επιτρέψεις αυτό το θέμα να το κρατήσω για μένα. Δεν θα ήθελα να σχολιάσω τίποτα γύρω από αυτό. Παρακολουθώ τι γράφεται, αλλά δεν θα τροφοδοτήσω αυτά τα δημοσιεύματα. Όλα καλά, την υγεία μας να έχουμε».

Παράλληλα, η παρουσιάστρια επισημαίνει πως δεν μετανιώνει για καμιά επιλογή και για κανέναν σύντροφο που έχει περάσει από τη ζωή της, ενώ παραδέχεται πως δεν της αρέσει να είναι μόνη: «Δεν έχω μετανιώσει για καμιά μου σχέση. Μόνο όμορφα πράγματα έχω να θυμάμαι», προσθέτοντας: «πάντα έχεις ανάγκη από έναν σύντροφο. Μόνες μας θα μείνουμε; Να μαγκουφιάσουμε; Είμαι παραδοσιακή γυναίκα, δεν θέλω να περνούν όλα από το χέρι μου!».

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top