"Ο Στέλιος Χανταμπάκης είναι ο πιο ψεύτικος άνθρωπος που έχω γνωρίσει στη ζωή μου. Έτσι είναι οι άντρες;" Σε ποιον ανήκει η δήλωση;

"Ο Ντάνος είναι ψυχάρα"

O κολλητός φίλος του Ντάνου στη Σκιάθο, ο Κωνσταντίνος Κανταράκης, είναι φανατικός θαυμαστής του και σε κάθε ψηφοφορία τον στηρίζει.

Μίλησε στην εκπομπή «Φτιάξε καφέ να στα πω» τόσο για τον φίλο του όσο και για άλλους παίκτες του Survivor.

«Ο Γιώργος είναι λεβεντιά καμαρωτή, μάγκας κι ομορφόπαιδο! Είναι αλτρουιστής, είναι ψυχάρα, είναι φοβερό παιδί! Ένα σκυλάκι να περπατάει και να πέσει στο λιμάνι, θα πηδήξει μέσα να το βγάλει. Τον παρακολουθώ στο παιχνίδι κι έχει πολύ μεγάλο πόλεμο από όλους. Δεν ξέρω τι κλίκες είναι εκεί μέσα, από την αρχή ήθελαν να τον φάνε. Ο κόσμος το καταλαβαίνει αυτό. Είναι αληθινό το παιδί». 

Μίλησε και για τις «εκρήξεις» θυμού του δημοφιλούς παίκτη. «Τσαντίζεται γιατί είναι στο αίμα του. Θέλει να τα δίνει όλα και στο τέλος να νικήσει. Όταν δεν του βγαίνει, τρελαίνεται!». 

Δεν παρέλειψε να σχολιάσει και την περίφημη δήλωσή του για τις 4.000 γυναίκες. «Ο Γιάννης Σπαλιάρας πολλές γυναίκες! Ερχόταν εδώ, 10 – 15 γυναίκες τη βδομάδα!».

Τέλος, μίλησε και για τον Στέλιο Χανταμπάκη, τον άνθρωπο με τον οποίο ο Ντάνος κόντραρε στο παιχνίδι. «Ο Στέλιος Χανταμπάκης είναι ο πιο ψεύτικος άνθρωπος που έχω γνωρίσει στη ζωή μου. Κλίκα! Να πιάσει τον έναν, να πιάσει τον άλλον… Είναι αντρίκια πράγματα αυτά; Έτσι είναι οι άντρες;».

 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top