ΜΕΓΑΛΗ ΑΝΑΤΡΟΠΗ στο Master Chef- Η ανακοίνωση των κριτών που ΞΑΦΝΙΑΣΕ τους παίκτες

Το βράδυ του Σαββάτου

Μεγάλη ανατροπή σημειώθηκε το βράδυ του Σαββάτου στο Master Chef!

Ο Χάρης και η Γωγώ από την μπλε ομάδα ήταν οι δύο υποψήφιοι προς αποχώρηση.

Οι δύο παίκτες έπρεπε το βράδυ του Σαββάτου να βάλουν τα δυνατά τους, και να αντιγράψουν πιστά ένα δύσκολο πιάτο με φάβα και τόνο, διεκδικώντας την παραμονή τους στο reality μαγειρικής.

Μετά από μια αγχωτική διαδικασία και αφού έφτιαξαν το gourmet πιάτο που τους ζητήθηκε από τους κριτές, οι τελευταίοι δοκίμασαν τις δημιουργίες του Χάρη και της Γωγώς και κλήθηκαν να τις βαθμολογήσουν. Χωρίς να ξέρουν ποιο πιάτο έχει φτιάξει ο κάθε παίκτης, οι κριτές έβαλαν βαθμούς και όταν... ανακοίνωσαν τα αποτελέσματα στον Χάρη και την Γωγώ έγινε η απόλυτη ανατροπή!

Οι δύο παίκτες πήραν ακριβώς την ίδια βαθμολογία και ενώ οι κριτές θα αποφάσισαν ποιον από τους δύο θα βγάλουν από το reality, τελικά αποφάσισαν να μην αποχωρήσει κανείς από τα δύο παιδιά! 

«Θα πρέπει να παραμείνετε και οι δύο! Συγχαρητήρια για την σημερινή σας απόδοση», είπαν στους παίκτες οι κριτές, με τον Χάρη και την Γωγώ να μην μπορούν να κρύψουν την χαρά τους .

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top