Στις 2 Ιουλίου ο τελικός του Survivor- Στο Πρασονήσι, την Ιξιά ή...αλλού;

Πέπλο μυστηρίου σκεπάζει τον τελικό του αγαπημένου μας παιχνιδιού

Πέπλο μυστηρίου σκεπάζει τον πολυαναμενόμενο τελικό του αγαπημένου μας Survivor, καθώς οι φήμες…δίνουν και παίρνουν, όσον αφορά το πού θα διεξαχθεί ο τελικός.

Το μόνο σίγουρο, προς το παρόν, είναι ότι οι παίκτες θα φτάσουν στην Ελλάδα από τον Άγιο Δομίνικο στις 25 Ιουνίου, με τον ημιτελικό να πραγματοποιείται 3 μέρες αργότερα στις 28 του μήνα, στην Αθήνα, στο Κλειστό Γήπεδο Γαλατσίου, και τον τελικό την Κυριακή 2 Ιουλίου.

Η παραλία που θα φιλοξενήσει τους “survivors” δεν είναι ακόμα γνωστή. Μετά τη μονομαχία Λέσβου- Ρόδου των προηγούμενων ημερών, νικήτρια φαίνεται να είναι η Ρόδος. Επικρατέστερες τοποθεσίες για τη διεξαγωγή του τελικού, όπως μεταδίδουν τα τοπικά ΜΜΕ του νησιού, φαίνεται ότι είναι η περιοχή της Ιξιάς και το Πρασονήσι.

Η περιοχή της Ιξιάς

Η Ιξιά είναι ένα κοσμοπολίτικο θέρετρο, ιδιαίτερα δημοφιλές, κοντά στην Πόλη της Ρόδου, με πολλά και τεράστια ξενοδοχειακά συγκροτήματα.

Παραλία Ιξιάς

Το Πρασονήσι είναι, μάλλον, ακριβώς το αντίθετο! Συνδέεται με τη Ρόδο με μια λωρίδα άμμου, που τον χειμώνα χάνεται και το κάνει να φαίνεται σαν ξεχωριστό νησί, ενώ το καλοκαίρι μοιάζει με χερσόνησο ή με παραλία που βρέχεται από 2 πλευρές.

Το Πρασονήσι

Τα δυο μέρη είναι εντελώς διαφορετικά, με τη μεν Ιξιά να μη θυμίζει σε τίποτα Άγιο Δομίνικο, αλλά να προσφέρεται για ιδιαίτερα και απαιτητικά αγωνίσματα, ενώ το Πρασονήσι έχει νερά καταγάλανα, χιλιόμετρα άμμου, "δύσκολους" ανέμους και προτιμάται από τους παραθεριστές που αναζητούν την ησυχία τους, όπως θα δείτε στο βίντεο.

Το Πρασονήσι

Φυσικά, όλα αυτά είναι, μέχρι στιγμής, φήμες και δημοσιεύματα. Το star.gr επικοινώνησε με το Δημαρχείο Ρόδου και την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου κι έμαθε ότι, προς το παρόν, όλα είναι ρευστά. Δεν διαψεύτηκε καμία πληροφορία, ούτε, όμως, επιβεβαιώθηκε.

Το Πρασονήσι

Τίποτα δεν είναι ακόμα επίσημο, ενώ αναμένεται, εντός των επόμενων ημερών, να γίνουν οι σχετικές ανακοινώσεις.

 

Μαρία Ανδρικάκη

m.andrikaki@star.gr

 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top