Αναβάλλεται ο γάμος της Σίας Κοσιώνη και του Κώστα Μπακογιάννη!

Μετά τον θάνατο του πρώην πρωθυπουργού και επίτιμου πρόεδρου της Νέας Δημοκρατίας, Κωνσταντίνου Μητσοτάκη

Την απόφαση να αναβάλλουν τον γάμο τους πήραν η Σία Κοσιώνη και ο Κώστας Μπακογιάννης, μετά τον θάνατο του πρώην πρωθυπουργού και επίτιμου πρόεδρου της Νέας Δημοκρατίας,  Κωνσταντίνου Μητσοτάκη.

Σύμφωνα με αποκλειστικό ρεπορτάζ που παρουσιάστηκε σήμερα το πρωί στην εκπομπή "Happy Day", το Μυστήριο αναβάλλεται προσωρινά καθώς, σύμφωνα με την ημερομηνία που τον είχαν προγραμματίσει, δεν θα έχουν συμπληρωθεί οι σαράντα μέρες.

"Η Σία Κοσιώνη και ο Κώστας Μπακογιάννης πρωί πρωί αποφάσισαν να αναβάλλουν προσωρινά τον γάμο τους. Δεν έχουν ορίσει ημερομηνία εκ νέου, αλλά οι πληροφορίες θέλουν μετά τις 40 ημέρες του πένθους να σκέφτονται να κάνουν την τελετή, γιατί μετά θα είναι πολύ προχωρημένη η εγκυμοσύνη της Σίας Κοσιώνη, γιατί είναι ήδη στον 5ο μήνα. Να σας πω ότι η τελετή θα γινόταν στις 10 Ιουνίου στην Σαντορίνη και η δεξίωση στο σπίτι του κουμπάρου, Γιάννη Αλαφούζου. Επειδή η τελετή και η δεξίωση ήταν για λίγους, ήταν εύκολο να ενημερωθούν...", είπε χαρακτηριστικά η παρουσιάστρια.

Θυμίζουμε πως η κηδεία του πρώην πρωθυπουργού θα γίνει αύριο, Τετάρτη, στις 15:00 στην Μητρόπολη Αθηνών, δημοσία δαπάνη και με τιμές εν ενεργεία πρωθυπουργού και η ταφή του μία ημέρα μετά, στην ιδιαίτερη πατρίδα του, τα Χανιά.

Δείτε παραπάνω το χαρακτηριστικό απόσπασμα.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top