Η Καινούργιου ΑΠΑΝΤΗΣΕ στην Μενεγάκη: ΑΠΟΛΟΓΗΘΗΚΕ και παραδέχτηκε ότι την έκανε… unfollow

Δείτε το σχετικό απόσπασμα-Πρώτη ανάρτηση:29-05-2017 10:29

Μετά τον πανικό που δημιουργήθηκε με τη σκληρή απάντηση της Ελένης Μενεγάκη στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου, για το ρεπορτάζ που προβλήθηκε περί αγοράς εκ μέρους της του σπιτιού του Πέτρου Κωστόπουλου, ήταν αναμενόμενη η απάντηση σήμερα το πρωί μέσα από το «Φτιάξε καφέ». Μέσα από την εκπομπή της, η Ελένη Μενεγάκη μετά από έναν μικρό μονόλογο… απολογίας και εξηγήσεων σχετικά με το αν αγοράζει τελικά ή όχι το παλιό σπίτι του Πέτρου Κωστόπουλου και της Τζένης Μπαλατσινού στην Νέα Φιλοθέη, κάλεσε την Κατερίνα Καινούργιου να τοποθετηθεί και να παίξει τα λεγόμενά της την Δευτέρα.

Και όλοι περίμεναν να δουν: θα απαντήσει ή όχι;

Η Κατερίνα Καινούργιου το πρωί της Δευτέρας μέσα από την εκπομπή της «Φτιάξε Καφέ Να Στα Πω» πήρε θέση στον «καβγά» της με την «ωραία Ελένη».

Αρχικά, το λόγο πήρε ο αρχισυντάκτης Θέμης Μάλλης, ο οποίος είπε: «Εμείς εδώ αυτό που είπαμε ήταν η είδηση, η πληροφορία της επίσκεψης της Ελένης με τον Ματέο στη συγκεκριμένη βίλα, και από εκεί και πέρα, όταν πηγαίνεις επίσκεψη σε ένα οίκημα που είναι προς πώληση, ενδεχομένως το κάνεις γιατί ενδιαφέρεσαι για αυτό παντοιοτρόπως, είτε για να συμβουλευτείς τον αρχιτέκτονα για κάτι σχετικά με το δικό σου σπίτι, είτε για να το αγοράσεις. Θα μείνω στο ξέσπασμα της Ελένης Μενεγάκη μέσα από την εκπομπή της, γιατί μεταφράστηκε σε ξέσπασμα εις βάρος εσύ προσωπικά. Το να θέλει να παίξουμε όσα είπε για να τα ακούσει ο μεσίτης, είναι άλλο πράγμα από το να ξεσπάει κατά της Κατερίνας και της εκπομπής της. Έχει ξαναβγεί και απαντήσει, και στην Ελένη Φωτοπούλου, και σε δημοσιεύματα για το σπίτι στο Καστρί!».

Αφού επαναπροβλήθηκε το ρεπορτάζ που έκανε την παρουσιάστρια του Alpha να ξεσπάσει δημόσια και να «πάρει τηλεοπτικό χρόνο από την εκπομπή της για ένα θέμα που αφορά στην ίδια», όπως χαρακτηριστικά είπε, ο Θέμης Μάλλης πρόσθεσε: «Εμείς δεν μιλήσαμε ούτε για αγοραπωλησία, ούτε για μετακόμιση, ούτε για μετεγκατάσταση, μάλιστα επισημάναμε την οικογενειακή σχέση με την οικογένεια του Πέτρου Κωστόπουλου, και μάλιστα η Κατερίνα άφησε και το σχετικό ενδεχόμενο ανοιχτό, λέγοντας «Θα δούμε»!

Στη συνέχεια, τοποθετήθηκε επί του θέματος ο δημοσιογράφος της εκπομπής του Epsilon που μετέδωσε τις πληροφορίες, Μαρίνος Βυθούλκας, τονίζοντας ότι ουδέποτε αναφέρθηκε πως η παρουσιάστρια αγοράζει το σπίτι του κουμπάρου της, αλλά μόνο ότι την είδαν να βγαίνει από αυτό, καθώς και λεπτομέρειες για το οίκημα.

«Εγώ το τελευταίο που ήθελα ήταν να δημιουργηθεί όλη αυτή η αναστάτωση. Αυτό που θα ξανατονίσω είναι ότι ήταν 100% διασταυρωμένο, δεν θα μετέφερα στον αέρα κάτι που δεν είχα τριπλοτσεκάρει, σαφώς και σέβομαι την πλευρά της κυρίας Μενεγάκη, το παίρνω πάνω μου, θέλω να βάλω μια τελεία!», είπε.

Και στο τέλος, μίλησε η Κατερίνα Καινούργιου. «Αφήστε με να πω δυο πράγματα, επειδή έχω περάσει ένα δύσκολο Σαββατοκύριακο, λίγο πιέστηκα. Σε αυτή την εκπομπή εγώ είμαι παρουσιάστρια, σε αυτή την εκπομπή υπάρχει μια ιεραρχία, και έχω δίπλα μου έναν αρχισυντάκτη, και μία δημοσιογραφική ομάδα», είπε και συνέχισε: «Ο αρχισυντάκτης επιλέγει να παίξουν κάποια θέματα, δεν θα κάνω εγώ λογοκρισία στα θέματά μου, κάνει θέματα τα οποία δεν με εκθέτουν και δεν με προσβάλλουν. Ο κάθε δημοσιογράφος φέρνει τα θέματά του. Εγώ δεν μπορώ να τσεκάρω κάθε θέμα του κάθε δημοσιογράφου. Εγώ δεν φέρω ευθύνη πολλές φορές για πράγματα που μπορούν να ακουστούν».

Μάλιστα, προτού προχωρήσει στη θεματολογία της εκπομπής της παραδέχτηκε ότι η Ελένη την έκανε unfollow στο Instagram, προσθέτοντας «εντάξει, μπορεί να είναι ενοχλημένη, να στεναχωρήθηκε, χίλια δυό» και, πριν κλείσει το θέμα με την προβολή των σχετικών δηλώσεων του Πέτρου Κωστόπουλου, κατέληξε: «εγώ σ’ αυτή την εκπομπή δεν θα έκανα ποτέ κάτι που να προσβάλλει τον οποιοδήποτε, πόσο μάλλον την Ελένη, την οποία εκτιμάω απεριόριστα, τρέφω πάρα πολύ όμορφα συναισθήματα για εκείνη, την σέβομαι και δεν είμαι αγνώμων σε μια γυναίκα που με στήριξε».

 

 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top