Survivor: Ντάνος – Μάριος round 2! ΑΝΑΨΑΝ ξανά τα αίματα ανάμεσα στους παίκτες

Δείτε το σχετικό απόσπασμα

Η ένσταση του μισθοφόρου, αλλά και η ένταση μεταξύ Μάριου και Αγγελόπουλου ήταν τα δύο στιγμιότυπα που χαρακτήρισαν το αγώνισμα της Τρίτης.

Αλλά, όπως φάνηκε στο επεισόδιο της Τετάρτης, παρόλο που φάνηκε ότι τα είχαν μεταξύ τους, τελικά αυτό δεν έγινε.

Συγκεκριμένα, όταν οι δύο ομάδες στήθηκαν πριν ξεκινήσει η δοκιμασία που θα κρίνει ποια ομάδα θα κερδίσει το έπαθλο επικοινωνίας, ο Σάκης Τανιμανίδης έθιξε ξανά το θέμα της έντασης ανάμεσα σε «Διάσημους» και «Μαχητές», απευθυνόμενος στον Αγγελόπουλο.

«Έχω μιλήσει για κάποια πράγματα που έκαναν οι Μαχητές και με έχουν πειράξει, ήρθαν στην καλύβα μας, τα συζητήσαμε, ok… Εγώ δεν θα δεχόμουν ποτέ να κερδίσω κάποιον έτσι, θα ντρεπόμουν! Δεν θεωρώ ότι τους έχω προσβάλλει κάπου. Είμαι ένας άνθρωπος που επενδύει στις ανθρώπινες σχέσεις, αλλά οι σχέσεις χτίζονται, καθορίζονται και επηρεάζονται από τις συμπεριφορές μας», είπε ο 34χρονος Σκιαθίτης, κάνοντας ιδιαίτερη αναφορά στο «καληνύχτα» που του είπε ο Μάριος όταν τον νίκησε.

Ο Μάριος προσπάθησε να δικαιολογηθεί και να εξηγήσει γιατί το είπε, αλλά αυτό φάνηκε να μην «κάλυψε» τον Ντάνο. «Σίγουρα οι σχέσεις χτίζονται με τον καιρό και οι συμπεριφορές όλων μας εδώ και τρεισήμισι μήνες φαίνονται. Ακούστηκε από την ομάδα του ότι είμαστε ανήθικοι, αλλά εμένα δεν με αντιπροσωπεύει αυτό», είπε ο Κύπριος παίκτης.

Ο παρουσιαστής του ριάλιτι επιβίωσης θέλησε να λήξει τη συζήτηση, λέγοντας: «Θα το κλείσουμε εδώ, θα μπούμε στο σημερινό παιχνίδι…».

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top