Για τα μάτια σας μόνο! Τι κατέγραψε η κάμερα του STAR στο πάρτι του MasterChef

Λαμπεροί καλεσμένοι έδωσαν το ’’παρών’’

Το βράδυ της Τετάρτης, στο κέντρο της Αθήνας σε μια βραδιά στο ρυθμό της γεύσης, το Star γιόρτασε την έναρξη του MasterChef του πιο επιτυχημένου παιχνιδιού μαγειρικής της φετινής σεζόν, με ένα ξεχωριστό πάρτι που συνδύασε τη μουσική με την μαγειρική.

Η κάμερα της εκπομπής «Αλήθειες με την Ζήνα» ήταν εκεί και μίλησε με όσους έδωσαν το «παρών» στην λαμπερή αυτή εκδήλωση.

Ο δημοσιογράφος της εκπομπής, ρώτησε την διευθύντρια προγράμματος του Star Channel, Natalie Woodfield γιατί πιστεύει πως οι τηλεθεατές έδειξαν την προτίμησή του τόσο γρήγορο στον διαγωνισμό μαγειρικής.

«Είναι ένα πρόγραμμα το οποίο πιστεύουμε, έχουμε μια εξαιρετική ομάδα που το στηρίζει και νομίζω ότι επειδή είναι καινούργιο, δυναμικό και έχει ψυχή ο κόσμος το ξεχώρισε. Αυτό είναι μόνο η αρχή» απάντησε η κ. Woodfield.

Ο Σωτήρης Κοντιζάς δήλωσε: «Προσωπικά έχω νοιώσει μεγάλη ασφάλεια και είναι πάρα πολύ ικανοποιημένος από το αποτέλεσμα που βλέπω και βλέπετε κι εσείς σε αυτά τα πρώτα επεισόδια.

Στην κάμερα δεν παρέλειψε να μιλήσει και ο Πάνος Ιωαννίδης  δηλώντας: «Βλέπω παιδιά που αγαπούν πολύ αυτό που κάνουν αλλά και αυτό με το οποίο θέλουν να ασχοληθούν. Μου θυμίζουν εμένα πριν αρκετά χρόνια».

Ο  Δημήτρης Σκαρμούτσος σημείωσε: «Το παιχνίδι είναι απρόβλεπτο που δεν υπάρχουν καλύτεροι και χειρότεροι, ανά πάσα στιγμή μπορεί να γίνει ανατροπή. Το επίπεδο είναι πολύ ανεβασμένο».

Από την πλευρά του ο Πέτρος Πολυχρονίδης είπε: «Θεωρώ ότι το MasterChef είναι μακράν μία από τις ποιοτικότερες παραγωγές  που υπάρχει παγκοσμίως σε παιχνίδια».

Η Ζήνα Κουτσελίνη δήλωσε: «Είναι το πιο καλοκουρδισμένο προϊόν που εχω δει φέτος στην τηλεόραση, είναι πολύ προσεγμένο. Η κριτική επιτροπή είναι καταπληκτική.» και στη συνέχεια τον λόγο πήρε η Πόπη Τσαπανίδου λέγοντας: «Μου αρέσει να παρακολουθώ το MasterChef, να το αντιγράφω και καμία συνταγή αν έχω κέφια».

Δείτε όλες τις δηλώσεις στο παραπάνω βίντεο…

Διαβάστε επίσης:

MasterChef: Το λαμπερό πάρτι και οι τρεις κριτές που έκλεψαν την παράσταση!

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top